U ontvangt een foutbericht 'Fout 80072EF7' wanneer u verbinding met de website Windows Update of Microsoft Update-website

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 836980 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u verbinding met de website Microsoft Windows Update of Microsoft Update-website, wordt een foutbericht van de volgende strekking:
Fout 80072EF7

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als de standaard gateway-instellingen zijn geconfigureerd voor de netwerkadapter die is geïnstalleerd op uw computer onjuist zijn.

Oplossing

Controleer of de instellingen voor het IP-adres zijn geconfigureerd voor uw netwerkadapter, inclusief het IP-adres van de standaardgateway dit probleem. Hiertoe:
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opUitvoeren.
 2. In deOpenin het vakwinipcfg, en klik vervolgens opOK.
 3. In deGegevens van de Ethernet-Adapterdialoogvenster, klik op de netwerkadapter en klik vervolgens opMeer Info.
 4. Controleer of uw netwerkadapter is geconfigureerd met de juiste IP-instellingen, inclusief het juiste IP-adres in deStandaard-Gatewayvak.

  OpmerkingU moet de netwerkbeheerder de juiste IP-instellingen voor uw netwerkadapter downloaden.

Meer informatie

De volgende lijst bevat informatie over enkele standaardopties-gateway. Dit is geen volledige lijst; Deze lijst bevat mogelijk geen optie is optimaal voor de configuratie van uw lokale netwerk (LAN). De lijst bevat bovendien informatie over de beveiliging of firewall overwegingen. De volgende: overwegingen wanneer u de standaard-gateway-instellingen configureren
 • Een groot aantal kleine netwerken mogelijk verbonden met Internet via een apparaat waarmee services van DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) of NAT (Network Address Translation) services. Dergelijke apparaten worden meestal gebruikt als standaard-gateway.
 • Het IP-adres van de router wordt meestal gebruikt als standaard-gateway als uw LAN is verbonden met Internet via een router en als uw LAN uit één subnet bestaat.
 • In sommige configuraties moet u wellicht een IP-adres van uw Internet-provider (ISP).
 • U kunt ook een niet-bestaande standaard gateway-adres configureren voor clients op het juiste subnet of subnetten. Als u geen clients toegang tot netwerkbronnen die buiten het lokale subnet. Gebruik deze optie voorzichtig.
Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het gebruik van het hulpprogramma Winipcfg TCP/IP instellingen te bekijken:
141698Hoe u met Winipcfg TCP/IP instellingen weergeven

Eigenschappen

Artikel ID: 836980 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Update op de volgende platformen
  • Microsoft Windows Millennium Edition
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
 • Microsoft Update
Trefwoorden: 
kbwindowsupdatev6 kbwindowsupdatev4 kberrmsg kbprb kbmt KB836980 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:836980

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com