Η πολιτική ομάδας που επεξεργάζεστε στα Windows XP δεν λειτουργεί στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 837166 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν εγκαθιστάτε το πακέτο εργαλείων Microsoft Windows Server 2003 διαχείρισης στα Microsoft Windows XP και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας στα Windows XP για να ρυθμίσετε τις πολιτικές τομέα, ίσως διαπιστώσετε ότι οι πολιτικές δεν λειτουργούν σε υπολογιστές με Microsoft Windows 2000. Περιέχει ένα συμβάν παρόμοιο με το ακόλουθο στο αρχείο καταγραφής συμβάντων εφαρμογής:


Τύπος συμβάντος (Event Type): Σφάλμα (Error)
Προέλευση συμβάντος: SceCli
Κατηγορία συμβάντος: καμία
Το Αναγνωριστικό συμβάντος: 1202

Περιγραφή:
Είχε πολιτικές ασφαλείας διαδίδονται με προειδοποίηση. 0x4b8: Παρουσιάστηκε εκτεταμένο σφάλμα. Για καλύτερα αποτελέσματα στην επίλυση αυτού του συμβάντος, συνδεθείτε με ένα λογαριασμό με δικαιώματα διαχειριστή και http://support.microsoft.com αναζήτησης για την "Αντιμετώπιση προβλημάτων συμβάντων 1202s".Επιπλέον, αφού χρησιμοποιήσετε τον Επεξεργαστή πολιτικής ομάδας στα Windows XP για να ρυθμίσετε τις πολιτικές τομέα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000 για την επεξεργασία των πολιτικών.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν χρησιμοποιείτε τα Windows XP για να ρυθμίσετε τις πολιτικές τομέα. Τα Windows XP χρησιμοποιούν συντομογραφίες γλώσσας ορισμού περιγραφών ασφαλείας (SDDL) στα αρχεία .inf που ορίζετε πολιτικές τομέα. Τα Windows 2000 δεν αναγνωρίζει τις συντομογραφίες SDDL. Για παράδειγμα, τα Windows XP χρησιμοποιούν τη σύντμηση "LS" για "Τοπικός λογαριασμός υπηρεσίας." Επειδή τα Windows 2000 δεν αναγνωρίζει τις συντομογραφίες SDDL, δεν είναι δυνατό να επεξεργαστείτε ή να εφαρμόσετε αυτές τις πολιτικές σε υπολογιστές που βασίζονται στα Windows 2000.
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
827012Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Τα Windows δεν είναι δυνατό να ανάγνωση πληροφοριών προτύπου" όταν προσπαθείτε να προβάλετε ένα πρότυπο που βασίζεται σε Windows XP σε έναν τομέα των windows 2000

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  02-Mar-2004 21:45 5.1.2600.1360   171,008 Scecli.dll    

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επεξεργαστείτε πολιτικές τομέα Microsoft Windows Server 2003. Τα Windows Server 2003 θα γράψει πολιτικές τομέα σε μια μορφή που είναι συμβατή με τα Windows 2000.

Εάν χρησιμοποιείτε μόνο τα Windows 2000, για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε πολιτικές τομέα, δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 837166 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB837166 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:837166

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com