Η καρτέλα Dial-in δεν εμφανίζεται κατά τη χρήση του Active Directory χρήστες και υπολογιστές για να προβάλετε τις ιδιότητες για ένα χρήστη τομέα σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 837490 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Κατά τη χρήση του Active Directory χρήστες και υπολογιστές για να προβάλετε τις ιδιότητες για ένα χρήστη τομέα, τοΣε εισερχόμενες κλήσειςδεν εμφανίζεται η καρτέλα. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται στον υπολογιστή που βασίζεται σε Microsoft Windows XP με τα Microsoft Windows Server 2003 Εργαλεία διαχείρισης εγκατεστημένο. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε μια περίοδο λειτουργίας υπηρεσιών Terminal Services για να προβάλετε τις ιδιότητες του χρήστη σε έναν υπολογιστή που βασίζεται σε Microsoft Windows Server 2003, τοΣε εισερχόμενες κλήσειςεμφανίζεται το παράθυρο καρτέλα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το αρχείο Adminpak.msi που κυκλοφόρησε με Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του Adminpak.msi, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://technet2.Microsoft.com/WindowsServer/en/Library/4dacb61b-7ddc-49be-a244-9ad70634f6bb1033.mspx
ΣημαντικόΠριν να εγκαταστήσετε αυτό το αρχείο, πρέπει να απεγκαταστήσετε το αρχείο Adminpak.msi που είναι εγκατεστημένο αυτήν τη στιγμή.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανοίξτε μια περίοδο λειτουργίας υπηρεσιών Terminal Services για να συνδεθείτε στον ελεγκτή τομέα και στη συνέχεια να τροποποιήσετε τις ιδιότητες χρήστη. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηΌλα τα προγράμματα, τοποθετήστε το δείκτηΒοηθήματα, τοποθετήστε το δείκτηΕπικοινωνίες, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΗ σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.
  2. ΣτοComputerπλαίσιο, πληκτρολογήστε το όνομα του ελεγκτή τομέα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΣύνδεση.
  3. Πληκτρολογήστε τις πιστοποιήσεις σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
  4. Στον απομακρυσμένο υπολογιστή, κάντε κλικ στο κουμπίStart, τοποθετήστε το δείκτηΕργαλεία διαχείρισης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΧρήστες και Υπολογιστές της υπηρεσίας καταλόγου Active Directory.
  5. Στο αριστερό τμήμα παραθύρου, αναπτύξτε τον τομέα όπου βρίσκεται ο λογαριασμός χρήστη που θέλετε να προβάλετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΧρήστες (Permissions for Users).
  6. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξιό κλικ στο λογαριασμό χρήστη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 837490 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbqfe kbfix kbbug kbserver kbactivedirectory kbprb kbmt KB837490 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:837490

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com