A Windows XP-alapú számítógépeken nem jelenik meg a Betárcsázás lap a tartományi felhasználók tulajdonságainak Active Directory – felhasználók és számítógépek beépülő modulban történő megtekintésekor

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 837490 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor egy tartományi felhasználó tulajdonságait az Active Directory – felhasználók és számítógépek beépülő modulban tekinti meg, nem jelenik meg a Betárcsázás lap. A probléma azokon a Microsoft Windows XP-alapú számítógépeken fordul elő, amelyeken telepítve vannak a Microsoft Windows Server 2003 rendszer felügyeleti eszközei. Ha azonban Microsoft Windows Server 2003-alapú számítógépen egy terminálszolgáltatási munkamenetben tekinti meg a felhasználó tulajdonságait, a Betárcsázás lap megjelenik.

A megoldás

A probléma megoldásához telepítse a Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) szervizcsomaggal kiadott Adminpak.msi fájlt. Az Adminpak.msi fájl telepítéséről a Microsoft következő webhelyén tájékozódhat:
http://technet2.microsoft.com/windowsserver/hu/library/4dacb61b-7ddc-49be-a244-9ad70634f6bb1038.mspx?mfr=true
Fontos: A fájl telepítése előtt el kell távolítania a számítógépre telepített korábbi Adminpak.msi fájlt.

Kerülő megoldás

A probléma megoldásához egy terminálszolgáltatási munkamenet megnyitásával kapcsolódjon a tartományvezérlőhöz, majd módosítsa a felhasználó tulajdonságait. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Mutasson a Start menü Minden program pontjára, mutasson a Kellékek, majd a Kommunikáció pontra, és kattintson a Távoli asztali kapcsolat parancsra.
  2. Írja be a tartományvezérlő nevét a Számítógép mezőbe, majd kattintson a Csatlakozás gombra.
  3. Írja be hitelesítő adatait, majd kattintson az OK gombra.
  4. A távoli számítógépen mutasson a Start menü Felügyeleti eszközök pontjára, majd kattintson az Active Directory - felhasználók és számítógépek parancsra.
  5. A bal oldali ablaktáblában bontsa ki a megtekinteni kívánt felhasználói fiók tartományát, majd kattintson a Users elemre.
  6. A jobb oldali ablaktáblában kattintson a jobb gombbal a megfelelő felhasználói fiókra, majd kattintson a Tulajdonságok parancsra.

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza. A probléma első javítása a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomagban jelent meg.

Hivatkozások

A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 837490 - Utolsó ellenőrzés: 2008. január 24. - Verziószám: 10.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbserver kbactivedirectory kbprb KB837490
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com