A Windows XP Service Pack 2 merevlemez-területtel kapcsolatos követelményei

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 837783 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A cikk a Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagnak a Microsoft Windows XP Home Edition és Windows XP Professional rendszert futtató számítógépekre való telepítéséhez szükséges merevlemez-területtel kapcsolatos követelményeket ismerteti.

Az alábbi táblázat a Microsoft Windows XP SP2 szervizcsomaghoz szükséges merevlemez-területtel kapcsolatos követelményeket foglalja össze.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
A Windows XP SP2 egy a hálózaton megosztott mappából történő telepítése esetén szükséges merevlemez-területA Windows XP SP2 a Windows XP SP2 CD-ről történő telepítése esetén szükséges merevlemez-terület
Szervizcsomag 495 MB a szervizcsomag számára495 MB a szervizcsomag, illetve további 500 MB a szervizcsomagnak a %Windir%\Servicepackfiles mappában tárolt fájljai számra
Munkaterület260 MB260 MB
A Windows XP SP2 eltávolításához szükséges fájlok200 MB200 MB
Merevlemez-területtel kapcsolatos követelmények, ha a rendszer-visszaállítási szolgáltatás engedélyezve van895 MB
Maximum 1060 MB felhasználása a telepítés során
1455 MB
Maximum 1560 MB felhasználása a telepítés során
Merevlemez-területtel kapcsolatos követelmények, ha a rendszer-visszaállítási szolgáltatás nincs engedélyezve395 MB
Maximum 770 MB felhasználása a telepítés során
681 MB
Maximum 1100 MB felhasználása a telepítés során
A táblázatban szereplő „Munkaterület” bejegyzés a kizárólag a telepítési folyamat során használt fájlokhoz szükséges merevlemez-területre vonatkozik. A munkaterülettel kapcsolatos követelmény csak átmeneti, és nem számít bele az igényelt teljes merevlemez-területbe.

A táblázatban szereplő „A Windows XP SP2 eltávolításához szükséges fájlok” bejegyzés a fájlok és a szervizcsomag telepítése során módosított beállítások tárolásához használt merevlemez-területre vonatkozik. A szervizcsomag telepítése során ezekről a fájlokról automatikusan biztonsági másolat készíthető. Ezekre a fájlokra a szervizcsomag későbbi eltávolítása esetén van szükség.

Továbbá 30 MB szabad merevlemez-terület szükséges az első elsődleges rendszerpartíción. Az első elsődleges rendszerpartíció a Windows indításához szükséges hardverspecifikus fájlokat tartalmazó lemezkötet. Az elsődleges rendszerpartíció tartalmazza például az Ntldr, a Boot.ini és az Ntdetect.com fájlt.

További információ

További információt a Windows XP Service Pack 1 szervizcsomag merevlemez-területtel kapcsolatos követelményeiről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
326583 A Windows XP Service Pack 1 merevlemez-területtel kapcsolatos követelményei
További információt a Windows XP operációs rendszerek rendszerkövetelményeiről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
314865 A Windows XP operációs rendszerek rendszerkövetelményei (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 837783 - Utolsó ellenőrzés: 2005. június 13. - Verziószám: 4.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
  • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbupgrade kbhardware kbsetup kbsysreq kbpubtypekc kbwinxpsp2rel KB837783
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com