Frissített rendszer-előkészítő eszköz Windows XP Service Pack 2, Windows Server 2003 és Windows XP Tablet PC Edition 2005 rendszerhez

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 838080 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomag tartalmazza a rendszer-előkészítő eszköz (Sysprep.exe) frissített verzióját mind a Microsoft Windows XP, mind a Microsoft Windows Server 2003 operációs rendszerhez. A Sysprep.exe a központi telepítési eszközök CAB-fájljában található. A Windows XP SP2, a Windows XP Tablet PC Edition 2005 vagy a Windows Server 2003 rendszer központi telepítéséhez a Sysprep.exe ezen verzióját használja.

Megjegyzés: A Windows XP SP2 szervizcsomagban szereplő szolgáltatásokat és összetevőket a Windows XP Tablet PC Edition 2005 rendszer is magában foglalja.

A központi telepítési eszközök legfrissebb verziójának beszerzéséhez keresse fel a Microsoft következő webhelyét, és kattintson a Deployment Tools (Központi telepítési eszközök) elemre:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=3e90dc91-ac56-4665-949b-beda3080e0f6


Ezek az eszközök a Windows XP SP2 terméket tartalmazó CD Support\Tools mappájában is megtalálhatók. Ha többet szeretne tudni arról, hogy miként szerezhető be a Windows XP SP2 terméket tartalmazó CD, keresse fel a Microsoft következő webhelyét, és kattintson az Order Windows XP Service Pack 2 on CD (A Windows XP Service Pack 2 megrendelése CD-n) elemre:
http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default810.mspx
A probléma megoldásához szerezze be a Microsoft Windows XP legújabb szervizcsomagját. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

További információ

A rendszer-előkészítő eszköz

A Windows XP rendszer-előkészítő eszköze lehetővé teszi, hogy a rendszergazda automatizált központi telepítés keretében Windows XP és Windows Server 2003 rendszerképet készítsen elő. Ez az eszköz a Windows Server 2003 rendszerrel megjelent Sysprep program frissített verziója.

A rendszer-előkészítő eszköz segítségével az alábbi műveleteket végezheti el a Microsoft által támogatott módon:
 • Előkészítheti a Windows rendszernek egyik számítógépről a másikra történő többszörözését.
 • Egyedivé módosíthatja a biztonsági azonosítókat (SID-eket) és más rendszer- és konfigurációs beállításokat.
 • Megadhatja azokat a felhasználóspecifikus adatokat, amelyeket a végfelhasználó testreszabhat a Windows első elindulásakor.
 • Lemezképeket készíthet operációs rendszerekről.
 • Lemezeket többszörözhet.
 • Automatizálhatja a Windows minitelepítőjét.
 • Naplózási műveleteket végezhet.

A Sysprep.inf fájl

A Sysprep.inf fájl a Sysprep.exe válaszfájlja. A Sysprep.inf fájl elkészítéséhez futtassa a Telepítéskezelő varázslót. Válassza a Sysprep válaszfájllal kapcsolatos lehetőséget.

A Deploy.cab mappa

A Support\Tools\Deploy.cab mappa tartalmaz egy részletes dokumentációt, amely ismerteti a központi telepítési eszközök új szolgáltatásait és használatukat. A dokumentáció kitér a Sysprep.exe programra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 838080 - Utolsó ellenőrzés: 2005. július 11. - Verziószám: 3.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Home Edition Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition Service Pack 2 (SP2)
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbenv kbpolicy kbsecurity kbconfig kbdeployment kbsettings kbadmin KB838080
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com