Λαμβάνετε μήνυμα λάθους 0xC00D10B3 κατά την προσπάθειά σας να κάνετε αναπαραγωγή ηλεκτρονικού περιεχομένου

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 838101 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να αναπαραγάγετε περιεχόμενο ήχου ή βίντεο περιεχόμενο από μια ηλεκτρονική πόρων, εμφανίζεται ένα τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
0xC00D10B3: δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αυτού του αρχείου από το Windows Media Player. Συνδεθείτε στο Internet ή τοποθετήστε το αφαιρούμενο μέσο αποθήκευσης στον οποίο βρίσκεται το αρχείο και στη συνέχεια προσπαθήστε να αναπαραγάγετε το αρχείο ξανά.
Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του αρχείου από το Windows Media Player. Εάν το αρχείο βρίσκεται στο Internet, συνδεθείτε στο Internet. Εάν το αρχείο βρίσκεται σε αφαιρούμενο μέσο αποθήκευσης της κάρτας, τοποθετήστε την κάρτα αποθήκευσης.
Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή οποιωνδήποτε στοιχείων της λίστας αναπαραγωγής από το Windows Media Player. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε δεξιό κλικ σε ένα στοιχείο που δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες σφάλματος.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το Microsoft Windows Media Player επιχειρεί αυτόματα να εντοπίσει αν ο παίκτης που είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο. Εάν το Windows Media Player δεν μπορεί να εντοπίσει μια σύνδεση δικτύου και προσπαθήστε να κάνετε αναπαραγωγή ηλεκτρονικού περιεχομένου, λαμβάνετε το μήνυμα λάθους που αναφέρεται στην ενότητα "Συμπτώματα".

Αυτό το πρόβλημα πιθανότατα θα προκύψει εάν το πρόγραμμα περιήγησης έχει ρυθμιστεί σεΕργασία χωρίς σύνδεση. Ορισμένα τείχη προστασίας ενδέχεται να προκαλέσει επίσης προβλήματα που προκύπτουν με αυτό το σφάλμα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να αναγκάσετε τον παίκτη να πάντα προϋποθέτουν ότι ο παίκτης που είναι συνδεδεμένος σε δίκτυο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στο διακομιστήΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίOptions.
  2. Στο διακομιστήΠρόγραμμα αναπαραγωγήςκαρτέλα, κάτω από τις ρυθμίσεις του προγράμματος αναπαραγωγής, ελέγχου τηςΣύνδεση στο Internet (αντικαθιστά άλλες εντολές)Πλαίσιο ελέγχου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΕνδέχεται επίσης να μπορείτε να εκτελέσετε τον Οδηγό σύνδεσης στο Internet για να επιβεβαιώσετε τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε στο Internet. Για να εκτελέσετε αυτόν τον οδηγό, κάντε κλικ στο κουμπίStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPEicwconn1.exe, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk. Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα τείχος προστασίας, ανατρέξτε στην παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web, για να βεβαιωθείτε ότι είναι ανοιχτές τις σωστές θύρες:
http://www.Microsoft.com/Windows/WindowsMedia/forpros/Serve/Firewall.aspx#PortAllocation

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακάτω είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοΣύνδεση στο Internet (αντικαθιστά άλλες εντολές)Επιλογή:
  • Η επιλογή αυτή καθορίζει αν το Windows Media Player είναι συνδεδεμένο στο Internet ακόμη και αν άλλες δυνατότητες είναι ενεργοποιημένες. Για παράδειγμα, συνδεθείτε ακόμα και όταν τοΕργασία χωρίς σύνδεσηη επιλογή είναι ενεργοποιημένη.
  • Όταν κάνετε αυτήν την επιλογή, διασφαλίζοντας ότι οι δυνατότητες αναπαραγωγής που απαιτούν σύνδεση στο Internet μπορούν να συνδεθούν πάντα όταν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στο Internet. Για παράδειγμαΟδηγός πολυμέσωνμπορούν να συνδεθούν.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 838101 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows Media Player 9 Series
  • Microsoft Windows Media Player 10
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB838101 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:838101

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com