Multimedia-correcties in Windows XP Service Pack 2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 838200
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Dit artikel beschrijft de problemen met multimedia en updatescenario adressen van Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2).

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over de problemen die zijn opgelost in Windows XP SP2:
811113Lijst met correcties in het Service Pack 2 voor Windows XP

Meer informatie

Update in Windows XP SP2 de luidsprekerconfiguratie wijzigen

Deze update wijzigt de 5.1 en de posities 7.1 luidspreker huidige thuisbioscoop normen voldoen. In Windows XP SP2 hebt de 5.1 en 7.1 luidspreker-configuraties toegewezen aan de surround posities in plaats van de achterwand posities surround-kanalen.

Eigenschappen

Artikel ID: 838200 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbtshoot kbdriver kbcamera kbbroadband kbsound kbprint kbenv kbdisplay kbinfo kbmt KB838200 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:838200

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com