Διορθώνει λίστα της απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας στα Windows XP Service Pack 2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 838202
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα προβλήματα της απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και σενάρια ενημερωμένης έκδοσης που απευθύνονται σε Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2).

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα ζητήματα που επιλύονται στο Windows XP SP2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
811113Λίστα ενημερώσεων κώδικα για το Service Pack 2 των Windows XP
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης του Windows XP SP2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Περισσότερες πληροφορίες

Διευθύνσεις όλα τα ακόλουθα ζητήματα της απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας του Windows XP SP2 και σενάρια ενημερωμένης έκδοσης.

Παραβλέπονται οι ακολουθίες χαρακτήρων με το πρόγραμμα-πελάτη υπηρεσιών Terminal Services

Εάν μεταβείτε σε έναν υπολογιστή-πελάτη των υπηρεσιών Terminal Services όταν το πληκτρολόγιό σας βρίσκεται σε κατάσταση ΚΆΝΑ και, στη συνέχεια, ξεκινήσετε την πληκτρολόγηση σε πλαίσιο κειμένου ή το έγγραφο, το αρχικό ακολουθίες χαρακτήρων που πληκτρολογείτε μπορεί να παραβλεφθεί. Επιπλέον, οι τυχόν επόμενες ακολουθίες χαρακτήρων σε αυτό το σενάριο δημιουργούν κεφαλαία λατινικά χαρακτήρες και δεν την αναμενόμενη χαρακτήρες κάνα.

Το πλήκτρο KANA λειτουργεί ως πλήκτρο CTRL, όταν συνδέεστε σε ένα πρόγραμμα-πελάτη των υπηρεσιών Windows Terminal Services

Όταν το κλειδί ΚΆΝΑ σε Ιαπωνικό πληκτρολόγιο έχει οριστεί στη θέση που είναι κλειδωμένη και, στη συνέχεια, συνδεθείτε στον υπολογιστή-πελάτη υπηρεσιών τερματικού των Windows, όλες οι ακολουθίες χαρακτήρων ενδέχεται να αντιμετωπίζονται σαν επίσης πατηθεί το πλήκτρο CRTL ταυτόχρονα.

Τα Windows XP μπορεί να επανεκκινηθεί απομακρυσμένα από χρήστη χωρίς δικαιώματα διαχειριστή

Οποιοσδήποτε χρήστης που είναι μέλος της ομάδας Authenticated Users μπορούν να χρησιμοποιούν τοTSShutdnεντολή για να επανεκκινήσετε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP.

Ενημερωμένη έκδοση για να μετακινήσετε την υπηρεσία Terminal Services στην υπηρεσία DCOMlaunch Svchost

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση μετακινεί την υπηρεσία Terminal Services στην υπηρεσία DCOMlaunch του Svchost.exe. Πρόκειται για να σας βοηθήσει να μειώσετε τις απαιτήσεις επανεκκίνησης στο Windows XP SP2, κατά την ενημέρωση των Windows.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 838202 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbtermserv kbenv kbprb kbfix kbinfo kbmt KB838202 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:838202

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com