Λίστα της εγκατάστασης (Setup) διορθώνει στο Windows XP Service Pack 2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 838204
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα ζητήματα εγκατάστασης και τα σενάρια ενημερωμένης έκδοσης που απευθύνονται σε Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2).

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα ζητήματα που επιλύονται στο Windows XP Service Pack 2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
811113Λίστα ενημερώσεων κώδικα που περιλαμβάνονται στο Windows XP Service Pack 2
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης του Windows XP Service Pack 2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Περισσότερες πληροφορίες

Οι διευθύνσεις του Windows XP SP2 όλα τα παρακάτω που σχετίζονται με το πρόγραμμα εγκατάστασης προβλήματα και σενάρια ενημερωμένης έκδοσης.

Το προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη δεν ενημερώνεται κατά την εκτέλεση του Sysprep - ασφαλίσετε πάλι - mini εντολής

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για νέους χρήστες, εκτελώντας τοΜίνι - ασφαλίσετε πάλι - SysprepΕντολή. Για ναΜίνι - ασφαλίσετε πάλι - Sysprepη εντολή αντιγράφει τις ρυθμίσεις από το προφίλ διαχειριστή στο προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη. Ωστόσο, όταν το κάνετε αυτό, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι οι ρυθμίσεις του προεπιλεγμένου προφίλ χρήστη δεν ενημερώνονται. Εάν δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη και κατόπιν συνδεθείτε στα Windows ως ο νέος χρήστης, οι προσαρμοσμένες ρυθμίσεις δεν εφαρμόζονται στο προφίλ του χρήστη.

Ενημέρωση του προγράμματος Εγκατάστασης (Setup) για να εξετάσετε την έκδοση του αρχείου Ntldr

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση τροποποιεί το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) των Windows XP για να εξετάσετε την έκδοση του αρχείου Ntldr που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή. Εξετάζοντας την έκδοση του αρχείου Ntldr, το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) να αποτρέψετε την αντικατάσταση μια νεότερη έκδοση του αρχείου με μια παλαιότερη έκδοση του αρχείου σε υπολογιστές που έχουν ρυθμιστεί να χρησιμοποιούν λειτουργικά συστήματα διπλής εκκίνησης ή πολλαπλής εκκίνησης. Για παράδειγμα, εάν εγκαθιστάτε τα Windows XP σε ένα διαμέρισμα και την έκδοση του αρχείου Ntldr που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή έχει αντικατασταθεί από μια νεότερη έκδοση του αρχείου, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε το λειτουργικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο σε άλλο διαμέρισμα.

Ενημέρωση για τη δυνατότητα εμπειρίας Out-of-Box (OOBE) που σας επιτρέπει να ελέγχετε εάν θα εμφανίζεται η σελίδα που ζητά από τους χρήστες για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματων ενημερώσεων

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση παρουσιάζει μια δυνατότητα για την εμπειρία των Windows XP Out-of-Box (OOBE). Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να ελέγχετε αν εμφανίζεται η σελίδα που ζητά από τους χρήστες για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματων ενημερώσεων.

Εάν δεν θέλετε να εμφανίζονται στη σελίδα, ορίστε την τιμή τηςSKIPAUTOUPDATEκαταχώρηση σε1Στο[options]ενότητα του αρχείου Oobeinfo.ini.

Εάν θέλετε να εμφανίζονται στη σελίδα, είτε καταργήστε τοSKIPAUTOUPDATEεγγραφή ή το σύνολο τουSKIPAUTOUPDATEκαταχώρηση σε0(μηδέν).

Το αρχείο"FileNameδεν ήταν δυνατό να φορτωθεί. (The add-in drive:\Windows\System\filename.dll could not be loaded.). Ο κωδικός σφάλματος είναι 18."μήνυμα λάθους όταν εκτελείτε μια εγκατάσταση χωρίς παρακολούθηση

Όταν προσπαθείτε να εκτελέσετε μια εγκατάσταση χωρίς παρακολούθηση των Windows XP και περιλαμβάνει το αρχείο Unattend.txt τουOEMPreinstall = ΝαιΕγκατάσταση καταχώρηση εντολών, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους από το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup):
FILEFileNameδεν ήταν δυνατό να φορτωθεί. (The add-in drive:\Windows\System\filename.dll could not be loaded.). Ο κωδικός σφάλματος είναι 18. Μήνυμα λάθους Δεν είναι δυνατή η συνέχιση της Εγκατάστασης. Press any key to continue.
Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ο υπολογιστής υποστηρίζει τη δυνατότητα εικονικού δίσκου OEM και το αρχείο Unattend.txt δεν καθορίζει τα αρχεία να είναι προεγκατεστημένα. Υπό αυτές τις συνθήκες, το πρόγραμμα φόρτωσης της εγκατάστασης (Setup) δεν χρησιμοποιεί τη δυνατότητα εικονικού δίσκου OEM για να εντοπίσετε τα προγράμματα οδήγησης συσκευών άλλων κατασκευαστών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ δυνατότητα εικονικού δίσκου OEM δημιουργήθηκε από διάφορους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να φορτώσετε προγράμματα οδήγησης άλλων κατασκευαστών στον εικονικό δίσκο για χρήση σε εγκαταστάσεις χωρίς παρακολούθηση.

Εξαγωγή των προσωρινών αρχείων για αντιστοιχισμένες μονάδες δίσκου

Κατά την εγκατάσταση του service pack ή όταν εφαρμόζετε τις επείγουσες επιδιορθώσεις ή ενημερωμένες εκδόσεις, ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι τα προσωρινά αρχεία εξάγονται σε αντιστοιχισμένες μονάδες δίσκου. Όταν εγκαθιστάτε το Windows XP SP2, τα προσωρινά αρχεία εξάγονται σε τοπικές μονάδες δίσκου.

Μήνυμα λάθους "Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά την αντιγραφή του αρχείου plylst9.wp_" κατά την εγκατάσταση ενός service pack

Όταν εγκαθιστάτε ένα service pack, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αντιγραφή του αρχείου plylst9.wp_.
Είναι δυνατή η αντιγραφή του αρχείου στον κατάλογο προορισμού.
Κάντε κλικ στο κουμπί "Επανάληψη" για να επαναλάβετε τη λειτουργία ή κάντε κλικ στο κουμπί "Άκυρο".

Νέα λειτουργικότητα χρησιμοποιώντας το / integrate διακόπτη της γραμμής εντολών

Τα Windows XP SP2 περιλαμβάνει νέες λειτουργίες που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το/integrateο διακόπτης γραμμής εντολών για να ενσωματώσετε τις επείγουσες επιδιορθώσεις στα αρχεία προέλευσης εγκατάστασης των Windows. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο/integrateο διακόπτης για να ενσωματώσετε ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού, όπως ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας, κρίσιμες ενημερωμένες εκδόσεις και επείγουσες επιδιορθώσεις που χρησιμοποιεί το Update.exe ως πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) για τα αρχεία προέλευσης εγκατάστασης των Windows.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ενσωμάτωση μιας ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού στα αρχεία προέλευσης εγκατάστασης των Windows, κάντε κλικ στο παρακάτω αριθμούς άρθρων για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
828930Τρόπος ενσωμάτωσης ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού στα αρχεία προέλευσης εγκατάστασης των Windows
832475Περιγραφή των νέων δυνατοτήτων στο πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτου για τις ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού των Windows

Ανάπτυξη δέσμες ενεργειών που χρησιμοποιούν το - ER ο διακόπτης δεν μπορεί να επιστρέψει το εκτεταμένο σφάλμα αναφοράς

Όταν χρησιμοποιείτε το-ERΕναλλαγή μεταξύ τους με μια δέσμη ενεργειών ανάπτυξης, δεν λαμβάνετε το σωστό εκτεταμένο σφάλμα αναφέρει πληροφορίες σχετικά με τα σφάλματα. Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα Update.exe μαζί με τα πακέτα επείγουσας επιδιόρθωσης διπλής λειτουργίας.

Όταν χρησιμοποιείτε τους διακόπτες λάθος, επιστρέφεται ένα μήνυμα "STATUS_USER_CANCELLED"

Όταν χρησιμοποιείτε τους διακόπτες εσφαλμένα για να εφαρμόσετε μια ενημερωμένη έκδοση, το Update.exe μπορεί να επιστρέψει ένα μήνυμα "STATUS_USER_CANCELLED".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 838204 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kberrmsg kbmt KB838204 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:838204

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com