Διορθώνει τη λίστα των Microsoft Data Access Components (MDAC) στο Windows XP Service Pack 2 και στα Windows XP Tablet PC Edition 2005

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 838209
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο παραθέτει τα ζητήματα Microsoft Data Access Components (MDAC) και τα σενάρια ενημερωμένης έκδοσης που αντιμετωπίζονται στα Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) και Windows XP Tablet PC Edition 2005.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που επιλύονται στο Windows XP SP2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
811113Λίστα ενημερώσεων κώδικα που περιλαμβάνονται στο Windows XP Service Pack 2
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης του Windows XP SP2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Περισσότερες πληροφορίες

Ενημερωμένη έκδοση για να καταργήσετε τα αρχεία Dbmadsn.dll και Dbmsvinn.dll

Το αρχείο Dbmadsn.dll για AppleTalk και το αρχείο Dbmsvinn.dll για Banyan εικονικού ενσωματωμένου Network Service (VINES) καταργούνται κατά την εγκατάσταση του Windows XP SP2.

Ενημερωμένη έκδοση για να επιτρέψετε μόνο αξιόπιστες τοποθεσίες Web και στον τοπικό υπολογιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση στον σκληρό δίσκο, χρησιμοποιώντας το Microsoft ActiveX Data Objects (ADO)

Σε MDAC 2.81, μόνο σε αξιόπιστες τοποθεσίες Web και στον τοπικό υπολογιστή να χρησιμοποιήσετε το ADO για να αποκτήσετε πρόσβαση στον τοπικό σκληρό δίσκο. (MDAC 2.81 περιλαμβάνεται στο Windows XP SP2).

Μια σύνδεση σε μια βάση δεδομένων Oracle είναι διαθέσιμο στην ομαδοποίηση σύνδεσης μετά τη λήξη της σύνδεσης

Εάν συνδέεστε με μια βάση δεδομένων της Oracle χρησιμοποιώντας την υπηρεσία παροχής Microsoft OLE DB για Oracle (MSDAORA), να τερματίσετε τη σύνδεση στο διακομιστή χρησιμοποιώντας τοΤροποποίηση Session Kill συστήματοςη εντολή της γραμμής και στη συνέχεια κλείστε το πρόγραμμα-πελάτη, στη σύνδεση που θα τερματιστεί είναι ακόμα διαθέσιμη στο σύνολο σύνδεσης. Όταν το πρόγραμμα-πελάτης ανοίγει μια νέα σύνδεση, στη σύνδεση που θα τερματιστεί μπορεί να ανακτηθεί από τη σύνδεση. Επομένως, η νέα σύνδεση δεν λειτουργεί σωστά. Αυτό το ζήτημα διορθώνεται στο Windows XP SP2.

Ενημερωμένη έκδοση για να καταργήσετε τα όρια για το μέγεθος του κειμένου και τη μέτρηση του συνόλου γραμμών στην υπηρεσία παροχής σχήματος

Στο MDAC 2.81, το όριο μεγέθους του κειμένου και το όριο καταμέτρησης σύνολο γραμμών στην υπηρεσία παροχής σχήματος καταργούνται. (MDAC 2.81 περιλαμβάνεται στο Windows XP SP2).

Δεν μπορείτε να προβάλετε ή να επεξεργαστείτε όλα τα ονόματα αρχείων προέλευσης δεδομένων (DSN) που αναφέρονται στο εργαλείο "Διαχείριση προέλευσης δεδομένων ODBC"

Το Εργαλείο των αρχείων προέλευσης δεδομένων ODBC εμφανίζει μόνο έναν ορισμένο αριθμό DSN. Εάν έχετε δημιουργήσει πολλά DSN, ίσως διαπιστώσετε ότι δεν είναι δυνατό να προβάλετε ή να επεξεργαστείτε όλα τα DSN που δημιουργήσατε, χρησιμοποιώντας το εργαλείο διαχείρισης προέλευσης δεδομένων ODBC. Αυτό το ζήτημα διορθώνεται στο Windows XP SP2.

Μήνυμα λάθους "δεν επαρκεί βασικού πίνακα πληροφοριών για ενημέρωση ή Ανανέωση" κατά την κλήση της μεθόδου UpdateBatch ενός αντικειμένου Recordset του ADO

Όταν χρησιμοποιείτε το InfoPlus (Open Database Connectivity) ODBC για να καλέσετε το πρόγραμμα οδήγησης τουUpdateBatchμέθοδος για το ADO μέσω υπολογιστή-πελάτηRecordsetαντικείμενο, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Πληροφορίες βασικού πίνακα δεν επαρκούν για ενημέρωση ή ανανέωση.
Αυτό το ζήτημα διορθώνεται στο Windows XP SP2.

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 838209 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbtshoot kberrmsg kbfix kbbug kbmt KB838209 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:838209

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com