Lijst met correcties basisbesturingssysteem in Windows XP Service Pack 2 en Windows XP Tablet PC Edition 2005

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 838213
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

INLEIDING

Dit artikel bevat een basisbesturingssysteem en de updatescenario in Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) en Microsoft Windows XP Tablet PC Edition 2005 verholpen.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over de problemen die zijn opgelost in Windows XP SP2:
811113Lijst met correcties in het Service Pack 2 voor Windows XP

Meer informatie

Basisbesturingssysteem en de updatescenario in Windows XP SP2 worden behandeld als volgt weergegeven:

Update de lengte van de tekenreeks die wordt gebruikt in Rtllnit * String functies


Deze update wijzigt de lengte van de tekenreeks die wordt gebruikt inRtlInit*Tekenreeksfuncties die deze functies gebruiken kunnen.MAX_USHORTtekens.

Foutbericht 'Stop 0x00000051' treedt op wanneer u een component in het register laden.


Windows XP reageert niet meer wanneer u een component in het register in Windows XP laden en ontvangen van een stop-foutbericht van de volgende strekking:
Stop 0x00000051 (0x0000000d, 0xc000000e, 0x00000000, 0xe10db000) REGISTERFOUT
Dit probleem kan optreden als het volgnummer van het componentbestand komt niet overeen.

Update voor Windows XP setup informatie toevoegen aan het scherm 'Welkom bij Windows' wordt weergegeven wanneer u Setup uitvoert


Wanneer u Setup uitvoert, eenMeer informatie over de installatieprocedureoptie weergegeven in deWat wilt u doen?lijst die wordt weergegeven op deWelkom bij Windowsscherm. Wanneer u klikt opMeer informatie over de installatieprocedure, kunt u de documentatie bij de release van Windows XP weergeven. Documentatie bij de release bevat releaseopmerkingen, installatie-instructies en informatie over het installeren van Windows XP en een upgrade naar Windows XP.

Update voor Windows Installer versie 3.0 toevoegen aan Windows XP


Deze update wordt Windows Installer versie 3.0 toegevoegd aan Windows XP.

De functie van Out-of-Box Experience (OOBE), waar u wordt gevraagd of u de functie Automatische Updates bijwerken


Deze update bevat een update van de functie van de Out-of-Box Experience (OOBE), waarbij u wordt gevraagd of u de functie Automatische Updates inschakelen. U wordt gevraagd de eerste keer dat de computer opnieuw op te starten nadat u het installatieprogramma van Windows XP te installeren op uw computer uitvoeren.

Werken met de functie voor Out-of-Box Experience (OOBE), waar u wordt niet gevraagd om Automatische Updates inschakelen als u een upgrade naar Windows XP SP2 vanaf een computer waarop de functie verbinding met extern bureaublad


Dit is een update van de Out-of-Box Experience (OOBE)-functie, waar de pagina wordt gevraagd of u Automatische Updates inschakelen niet wordt weergegeven als u een upgrade naar Windows XP SP2 vanaf een computer waarop de functie Extern bureaublad. Als de pagina wordt gevraagd of u Automatische Updates inschakelen wordt weergegeven, kunt u de functie Extern bureaublad verbinding maken met uw computer niet gebruiken. Daarom door de pagina niet wordt weergegeven, kunt u de functie Extern bureaublad verbinding maken met en aanmelden bij uw computer.

Bijwerken naar de Out-of-Box Experience (OOBE)-functie, waar u wordt niet gevraagd om Automatische Updates inschakelen als u een naar Windows XP SP2 en een schermlezer programma upgrade zoals Window-Eyes op de computer is geïnstalleerd.


Dit is een update van de Out-of-Box Experience (OOBE)-functie, waar de pagina wordt gevraagd of u Automatische Updates inschakelen niet weergegeven wordt als de volgende voorwaarden voldaan wordt:
  1. U bijwerkt uw computer naar Windows XP SP2 vanaf een computer waarop de functie Extern bureaublad.
  2. Een toegankelijkheidshulpmiddel zoals een schermlezer van GW Micro Window-Eyes is op de computer geïnstalleerd.
Als u de pagina die gevraagd Automatische Updates inschakelen wordt weergegeven, de Window-Eyes schermleesprogramma kan niet worden gestart en u het programma niet gebruiken om het scherm. Daarom door de pagina niet weergeven, kunt u toegang krijgen tot de Window-Eyes schermleesprogramma.

Zie het document 'Changes to functionality in Windows xp Service Pack 2' voor meer informatie over wijzigingen in functionaliteit in Windows XP Service Pack 2. Bezoek de volgende Microsoft-website te bekijken van het document "Changes to functionality in Windows xp Service Pack 2":
http://technet.Microsoft.com/en-us/library/bb457151.aspx
De producten die beschreven worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 838213 - Laatste beoordeling: zaterdag 5 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbinfo kbtshoot kbui kbenvelope kberrmsg kbfix kbbug kbmt KB838213 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:838213

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com