Az UGS cég I-deas 10 és I-deas 11 programja a vártnál lassabban fut a Windows XP kelet-ázsiai nyelvű változatát futtató számítógépeken

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 838657 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Az UGS cég I-deas 10 és I-deas 11 programjai a vártnál jóval lassabban futnak a Windows XP operációs rendszer valamelyik kelet-ázsiai nyelvű változatát futtató számítógépen.

Ha ugyanazt a programot a Windows 2000 operációs rendszer valamelyik kelet-ázsiai nyelvű változatát vagy a Windows XP rendszer angol nyelvű változatát futtató számítógépen indítja el, akkor az a várt sebességgel fut.

Megjegyzés: A probléma a Windows XP következő nyelvű változatainál fordul elő:
 • Japán
 • Hagyományos kínai
 • Egyszerűsített kínai
 • Koreai

Oka

A Windows XP operációs rendszerben a Uniscribe motor kezeli a kelet-ázsiai nyelvek betűkészleteit. A probléma akkor jelentkezik, amikor az I-deas 10 vagy az I-deas 11 program egymás után többször meghívja a SetWindowText függvényt, mert a kelet-ázsiai nyelvi verziójú Windows XP rendszerben a SetWindowText függvény a Uniscribe motort használja, és így a program jóval lassabban fut a vártnál.

A megoldás

Gyorsjavítási információk

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Előfeltételek

A gyorsjavítás telepítésének nincsenek előfeltételei.

Az újraindítás szükségessége

A gyorsjavítás telepítését követően nem kell újraindítani a számítógépet.

Információ a gyorsjavítások lecseréléséről

Ez a gyorsjavítás egyetlen más gyorsjavítást sem vált fel.

Fájlinformáció

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található (vagy újabb) fájlattribútumokkal rendelkezik. A fájlok dátumai és időpontjai az egyezményes világidő (UTC) szerint vannak megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
Windows XP Service Pack 1
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  -----------------------------------------------------------
  2005.05.10. 20:15 5.1.2600.1683  1 822 208 Acgenral.dll   
  2005.05.10. 20:15 5.1.2600.1683   220 160 Acspecfc.dll   
  2005.05.10. 20:17           79 020 Apps.chm
  2005.05.10. 20:15         1 091 978 Sysmain.sdb
Windows XP Service Pack 2
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  ----------------------------------------------------------
  2005.05.10. 20:09         1 195 550 Sysmain.sdb

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben.

További információ

A gyorsjavítás egy olyan betétet tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy az I-deas 10 és az I-deas 11 program megkerülje a Uniscribe motort.

Megjegyzés: Ez a betét kizárólag az UGS cég által készített I-deas 10 és I-deas 11 nevű programokkal működik. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása
A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei. A Microsoft sem közvetve, sem más módon nem vállal szavatosságot ezen termékek teljesítményére és megbízhatóságára vonatkozóan.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 838657 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 2.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbpubtypekc kbwinserv2003sp2fix kbautohotfix KB838657
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com