Programele I-deas 10 sau I-deas 11 de la UGS se execută mai lent decât este de așteptat pe un computer Microsoft Windows XP localizat pentru o limbă est-asiatică

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 838657 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când executați programele I-deas 10 sau I-deas 11 de la UGS pe un computer Microsoft Windows XP localizat pentru o limbă est-asiatică, programele se execută mai lent decât este de așteptat.

Dacă executați același program pe un computer care execută o versiune Microsoft Windows 2000 într-o limbă est-asiatică sau dacă executați același program pe o versiune în engleză Windows XP, programul se execută cu rapiditatea așteptată.

Notă Printre localizările cu care se produce această problemă se află următoarele limbi:
 • Japoneză
 • Chineză-tradițională
 • Chineză-simplificată
 • coreeană

CAUZĂ

Motorul Uniscribe s-a adăugat la Windows XP pentru tratarea fonturilor utilizate în limbile est-asiatice. Această problemă apare deoarece programele I-deas 10 și I-deas 11 apelează repetat funcția SetWindowText. Când Windows XP este localizat pentru o limbă est-asiatică, funcția SetWindowText utilizează motorul Uniscribe și programul se execută mai lent decât se așteaptă.

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

Este disponibilă o remediere rapidă acceptată de la Microsoft. Însă, scopul său este de a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați-o numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” (Hotfix download available) la începutul acestui articol din Baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, remiteți o solicitare la Serviciile de asistență pentru clienții Microsoft pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau este necesară depanare, poate fi necesar să creați o solicitare de asistență separată. Se vor aplica costurile uzuale de asistență pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme ce nu fac obiectul remedierii rapide în chestiune. Pentru o listă completă de numere de telefon ale Serviciilor de asistență pentru clienții Microsoft sau pentru a crea o solicitare de asistență separată, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Note Formularul „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., înseamnă că nu există o remediere rapidă disponibilă pentru respectiva limbă.

Cerințe preliminare

Nu există condiții preliminare pentru instalarea acestei remedieri rapide.

Cerință de repornire

După aplicarea acestei remedieri rapide trebuie repornit computerul.

Informații despre înlocuirea remedierii rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește nici o altă remediere rapidă.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestei remedieri rapide are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în ora locală. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din instrumentul Dată și oră din Panoul de control.
Windows XP Service Pack 1
  Dată     Oră  Versiune    Dimensiune Nume fișier
  --------------------------------------------------------------
  10-May-2005 20:15 5.1.2600.1683  1.822.208 Acgenral.dll   
  10-May-2005 20:15 5.1.2600.1683   220.160 Acspecfc.dll   
  10-May-2005 20:17           79.020 Apps.chm
  10-May-2005 20:15         1.091.978 Sysmain.sdb
Windows XP Service Pack 2
  Dată     Oră  Versiune    Dimensiune Nume fișier
  --------------------------------------------------------------
  10-May-2005 20:09         1.195.550 Sysmain.sdb

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Această remediere rapidă include o completare care permite programelor I-deas 10 și I-deas 11 să evite motorul Uniscribe.

Notă Această completare funcționează numai cu programele I-deas 10 și I-deas 11 de la UGS. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft
Produsele producătorilor terți prezentate în acest articol sunt fabricate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu garantează în nici un fel, implicit sau în alt mod, funcționarea sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 838657 - Ultima examinare: 26 noiembrie 2008 - Revizie: 2.2
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbwinserv2003sp2fix kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbpubtypekc kbhotfixserver kbqfe KB838657

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com