Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους κατά την εγκατάσταση ενός προγράμματος του Office ή ανοίξετε ένα έγγραφο ή ένα πρόγραμμα του Office

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 838687 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εγκαθιστάτε ένα Microsoft του
fice πρόγραμμα, ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους κατά τη διάρκεια ή στο τέλος της διαδικασίας εγκατάστασης:
Σφάλμα 1401: το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν είναι δυνατή η δημιουργία του κλειδιού μητρώου
Σφάλμα 1402: το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν είναι δυνατό να ανοίξει το κλειδί μητρώου
Σφάλμα 1406: το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι δυνατή η εγγραφή της τιμής στο κλειδί μητρώου
Το μήνυμα λάθους που λαμβάνετε παραθέτει το δευτερεύον κλειδί μητρώου που προκαλεί το ζήτημα.

Μετά την εγκατάσταση, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε το πρόγραμμα του Office:
Microsoft πρόγραμμα δεν έχει εγκατασταθεί για τον τρέχοντα χρήστη. Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.
Σημειώστε ότι πρόγραμμα είναι το όνομα του προγράμματος του Office που προσπαθείτε να ξεκινήσετε.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν ισχύει μία από τις ακόλουθες περιπτώσεις:
 • Ο χρήστης που εγκαθιστά το πρόγραμμα ή χρήστη που isopening το πρόγραμμα ή το αρχείο δεν έχει επαρκή δικαιώματα για την modifysections του μητρώου που απαιτείται για την εκτέλεση της ενέργειας. Η permissionfor, η ομάδα του δευτερεύοντος κλειδιού μητρώου Everyone αναφέρεται στο μήνυμα λάθους είναι notset σε πλήρη έλεγχο.
 • Δεν υπάρχει μια εφαρμογή άλλου κατασκευαστή στο σύστημα που isdenying την απαιτούμενη πρόσβαση στο δευτερεύον κλειδί μητρώου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η thisbehavior αυτή προκαλείται από WebRoot Spysweeper.
 • Οι λογαριασμοί χρήστη τους στον υπολογιστή δεν έχετε δικαίωμα να τροποποιήσετε τα συγκεκριμένα αρχεία που χρησιμοποιούνται από το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) του Office 2003 ή το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) του Office XP. Αυτά τα αρχεία χρησιμοποιούνται από το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) του Office 2003 ή το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup) του Office XP για να δηλώσετε διαφορετικούς λογαριασμούς για πρόσβαση στα προγράμματα του Office. Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει εάν είχε εφαρμοστεί ένα πρότυπο υψηλής ασφαλείας πολιτικής ομάδας στον υπολογιστή και το πρότυπο υψηλής ασφάλειας περιορίζει την πρόσβαση στο ακόλουθο αρχείο:
   Για τα Windows XP ή Windows Server 2003
   • Office 2007
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Office\Data\Opa12.dat
   • Office 2003
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Office\Data\Opa11.dat
   • Το Office XP
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Office\Data\Data.dat

   Για τα Windows Vista ή Windows 7
   • Office 2007
    C:\Users\All Users\Microsoft\Office\Data\Opa12.dat
   • Office 2003
    C:\Users\All Users\Microsoft\Office\Data\Opa11.dat
   • Το Office XP
    C:\Users\All Users\Microsoft\Office\Data\Data.dat

  Εάν οι λογαριασμοί χρήστη χωρίς δικαιώματα διαχειριστή δεν είναι δυνατό να τροποποιήσετε αυτό το αρχείο, οι χρήστες δεν είναι δυνατό να ξεκινούν προγράμματα του Office 2007, 2003 προγράμματα ή προγράμματα του Office XP στον υπολογιστή. Το Opa12.dat, το αρχείο Opa11.dat και το αρχείο Data.dat είναι συγκεκριμένο υλικό. Επιπλέον, αυτά τα αρχεία έχουν μεταγλωττιστεί κατά την εγκατάσταση του Office.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Μέθοδος 1

Ορίστε τα δικαιώματα για την ομάδα Everyone από τα δευτερεύοντα κλειδιά μητρώου που παρατίθενται στο μήνυμα λάθους για πλήρη έλεγχο. Χρησιμοποιήσετε το ' διόρθωση ' και ακολουθήστε τα βήματα που παρέχονται στο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης
Για περισσότερες πληροφορίες τρόπος για να επιτρέψετε την ενημέρωση κώδικα Microsoft για εσάς, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
313222 Πώς μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις ασφαλείας στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις;

Μέθοδος 2

Απενεργοποιήστε την εφαρμογή άλλου κατασκευαστή. Για παράδειγμα, για να απενεργοποιήσετε το WebRoot Spysweeper, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο WebRoot Spysweeper που βρίσκεται στην περιοχή ειδοποιήσεων, στο δεξιότερο άκρο της γραμμής εργασιών.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Τερματισμός.
 3. Στο παράθυρο διαλόγου σφάλματος 1406 εγκατάσταση του Office, κάντε κλικ στο κουμπί Επανάληψη.
 4. Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εγκατάστασης του Office, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και, στη συνέχεια, να ενεργοποιήσετε ξανά WebRoot Spysweeper.

Μέθοδος 3

Λαμβάνει το σύστημα σε κατάσταση "καθαρής εκκίνησης" και, στη συνέχεια, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Office. Αυτό απενεργοποιεί τις εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Η εφαρμογή άλλου κατασκευαστή που αρνείται την πρόσβαση στο δευτερεύον κλειδί μητρώου δεν είναι πλέον να απαγορεύσετε την πρόσβαση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το σύστημα σε κατάσταση "καθαρή εκκίνηση", κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
310353 Πώς να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των Windows XP για εκκίνηση σε κατάσταση "καθαρής εκκίνησης"


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το σύστημα σε κατάσταση "καθαρή εκκίνηση", κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
950093 Τρόπος χρήσης του βοηθητικού προγράμματος ρύθμισης παραμέτρων συστήματος για να αντιμετωπίσετε σφάλματα ρύθμισης παραμέτρων στα Windows Vista


Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Μέθοδος 4

Ορισμένα προβλήματα ενεργοποίησης υποδηλώνουν ότι το αρχείο άδειας χρήσης είναι κατεστραμμένο. Εάν το αρχείο άδειας χρήσης είναι κατεστραμμένο, δεν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα καταργώντας και, στη συνέχεια, την επανεγκατάσταση του προϊόντος του Office. Το αρχείο άδειας χρήσης δεν καταργείται όταν καταργείτε το προϊόν του Office. Επιπλέον, το αρχείο άδειας χρήσης δεν αντικαθίσταται κατά την επανεγκατάσταση του προϊόντος του Office. Εάν το αρχείο άδειας χρήσης είναι κατεστραμμένο, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να διαγράψετε το αρχείο άδειας χρήσης.

Σημείωση Μέθοδος 4 ισχύει μόνο για το Office 2007, Office 2003 και του Office XP. Office 2010 δεν χρησιμοποιεί το αρχείο άδειας χρήσης OPA.

Αυτόματη επίλυση

Για να διαγράψετε αυτόματα το κατεστραμμένο αρχείο άδειας χρήσης, κάντε κλικ στο κουμπί Αυτόματη επίλυση ή τη σύνδεση. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50302
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημείωση Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε την αυτόματη επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, μπορείτε να την εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Επίλυση από το χρήστη

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Για τα Windows XP ή Windows Server 2003
 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό διαχειριστή.
 2. Ξεκινήστε την Εξερεύνηση των Microsoft Windows.
 3. Στο μενού Εργαλεία, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές Φακέλου.
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Προβολή.
 5. Κρυφά αρχεία και φακέλους, κάντε κλικ στο κουμπί " Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων".
 6. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 7. Ανοίξτε τον ακόλουθο φάκελο: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Office\Data\
 8. Εάν εκτελείτε το Office 2007, κάντε δεξιό κλικ Opa12.datκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες. Εάν εκτελείτε το Office 2003, κάντε δεξιό κλικ Opa11.datκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες. Εάν εκτελείτε το Office XP, κάντε δεξιό κλικ Data.datκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 9. Κάντε κλικ στην καρτέλα ασφάλεια .
 10. Κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους.
 11. Κάντε κλικ στην καρτέλα " δικαιώματα ".
 12. Κάντε κλικ για να επιλέξετε όλους τους χρήστες από τη λίστα καταχωρήσεων δικαιωμάτων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία.
 13. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου " Πλήρης έλεγχος ".
 14. Κάντε κλικ στο κουμπί OK τρεις φορές. Εάν αυτά τα βήματα δεν επιλύσουν αυτό το ζήτημα, διαγράψτε το αρχείο Opa11.dat ή το αρχείο Data.dat από τον ακόλουθο φάκελο και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση ενός προγράμματος του Office 2003 ή ενός προγράμματος του Office XP:
  C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Office\Data
Για τα Windows Vista ή Windows 7
 1. Συνδεθείτε στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό διαχειριστή.
 2. Ξεκινήστε την Εξερεύνηση των Microsoft Windows.
 3. Από το μενού Οργάνωση , κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές φακέλων και αναζήτησης.
 4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Προβολή.
 5. Κρυφά αρχεία και φακέλους, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση κρυφών αρχείων, φακέλων και μονάδων δίσκου.
 6. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων .
 7. Κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Απόκρυψη αρχείου προστατευμένου λειτουργικού συστήματος (προτείνεται) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 8. Στο παράθυρο διαλόγου " Προειδοποίηση ", κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι".
 9. Ανοίξτε τον ακόλουθο φάκελο: C:\Users\All Users\Microsoft\Office\Data\
 10. Εάν εκτελείτε το Office 2007, κάντε δεξιό κλικ Opa12.dat ή εάν εκτελείτε το Office 2003, κάντε δεξιό κλικ στο Data.datκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ιδιότητες.
 11. Κάντε κλικ στην καρτέλα ασφάλεια .
 12. Κάντε κλικ στο κουμπί Για προχωρημένους.
 13. Κάντε κλικ στην καρτέλα " δικαιώματα ".
 14. Κάντε κλικ για να επιλέξετε όλους τους χρήστες από τη λίστα καταχωρήσεων δικαιωμάτων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία.
 15. Κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου " Πλήρης έλεγχος ".
 16. Κάντε τέσσερις φορές κλικ στο κουμπί OK . Εάν αυτά τα βήματα δεν επιλύσουν αυτό το ζήτημα, διαγράψτε το Opa12.dat, το αρχείο Opa11.dat ή το αρχείο Data.dat από τον ακόλουθο φάκελο, και στη συνέχεια κάνετε επανεκκίνηση ενός προγράμματος του Office 2007, ένα πρόγραμμα του Office 2003 ή ενός προγράμματος του Office XP
  C:\Users\All Users\Microsoft\Office\Data

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 838687 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 6.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Publisher 2003
 • Microsoft Office Visio Professional 2007
 • Microsoft Office Visio Professional 2003
 • Microsoft Visio 2002 Professional Edition
 • Microsoft Office Visio Standard 2007
 • Microsoft Visio 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Home and Student 2007
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office Small Business 2007
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Ultimate 2007
 • Microsoft Office Professional 2010
 • Microsoft Office Standard 2010
 • Microsoft Office Home and Business 2010
 • Microsoft Office Home and Student 2010
 • Microsoft Office Academic 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsifixme kbfixme kbsetup kbtshoot kbmt KB838687 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 838687

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com