Ohje ja tuki -toiminto saa Windows XP:n lopettamaan vastaamisen

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 839017 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun käynnistät Ohje ja tuki -toiminnon, tietokone saattaa hidastua tai lopettaa vastaamisen. Tietokone saattaa vastata normaalisti muutaman minuutin kuluttua.

Syy

Tämä ongelma voi ilmetä, jos Helpsvc.exe-prosessi kuluttaa kaikki tietokoneen resurssit. Helpsvc.exe-prosessi saattaa käyttää jopa 100 prosenttia tietokoneen suoritinresursseista muutaman minuutin ajan. Voit tarkistaa Helpsvc.exe-ohjelman suoritintehon kulutuksen käynnistämällä Tehtävienhallinnan ja valitsemalla sitten Prosessit-välilehden.

Ratkaisu

Service Pack -tiedot

Voit korjata tämän ongelman hankkimalla uusimman Microsoft Windows XP Service Packin. Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322389 Uusimman Windows XP Service Packin hankkiminen

Hotfix-korjauksen tiedot

Tuettu hotfix-korjaus on saatavana Microsoftilta. Tämä hotfix-korjaus on kuitenkin tarkoitettu korjaamaan vain tässä artikkelissa kuvattu ongelma. Asenna tämä hotfix-korjaus vain järjestelmiin, joissa ilmenee tämä tietty ongelma. Tämä hotfix-korjaus saatetaan testata vielä perusteellisemmin. Jos ongelma ei ole vakava, Microsoft suosittelee odottamaan seuraavaa ohjelmistopäivitystä, joka sisältää tämän hotfix-korjauksen.

Jos hotfix-korjaus on ladattavissa, tämän Knowledge Base -tietokannan artikkelin yläosassa on hotfix-latauksen saatavuudesta kertova osa. Jos kyseistä osaa ei ole, ota yhteyttä Microsoftin asiakaspalveluun ja tukeen, jotta saat hotfix-korjauksen.

Huomautus Saatat joutua luomaan erillisen palvelupyynnön, jos ilmenee muita ongelmia tai jos on tehtävä vianmääritystoimia. Tavalliset tukikustannukset pätevät lisäkysymyksiin ja ongelmiin, jotka eivät liity tähän tiettyyn hotfix-korjaukseen. Jos haluat tarkastella täydellistä luetteloa Microsoftin asiakaspalvelun ja tuen puhelinnumeroista tai luoda erillisen palvelupyynnön, käy seuraavassa Microsoftin WWW-sivustossa:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Huomautus Hotfix-latauksen saatavuudesta kertovassa osassa näkyvät kieliversiot, joille hotfix-korjaus on saatavana. Jos et näe kieliversiotasi, hotfix-korjausta ei ole saatavana kyseiselle kieliversiolle.

Tämän hotfix-korjauksen englanninkielisessä versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
 Päiväys  Aika    Versio   Koko   Tiedostonimi	  Ympäristö
  --------------------------------------------------------------------
  15.4.2004 01:59           2,435 Dataspec.xml IA-64
  15.4.2004 02:07 5.1.2600.1517 2,636,288 Helpsvc.exe  IA-64
  15.4.2004 02:00           2,435 Dataspec.xml x86
  15.4.2004 22:02 5.1.2600.1517  703,488 Helpsvc.exe	 x86

Tila

Microsoft on vahvistanut, että tämä ongelma esiintyy artikkelin alussa luetelluissa Microsoftin tuotteissa. Tämä ongelma korjattiin Microsoft Windows XP Service Pack 2:ssa.

Enemmän tietoa

Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
824684 Microsoftin ohjelmistopäivitystiedoissa käytettävien vakiotermien kuvaus

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 839017 - Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2008 - Versio: 3.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Windows XP Professional
Hakusanat: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB839017

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com