Ajutor și Asistență determină ca Windows XP să nu mai răspundă

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 839017 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când porniți Ajutor și Asistență, computerul poate să înceapă să funcționeze lent sau să nu mai răspundă. După câteva minute, computerul poate să răspundă normal.

CAUZĂ

Această se poate produce dacă procesul Helpsvc.exe epuizează resursele computerului. Procesul Helpsvc.exe poate utiliza până la 100% din resursele CPU-ului computerului timp de mai multe minute. Pentru a vizualiza utilizarea CPU-ului de către Helpsvc.exe, porniți Manager de activități, apoi faceți clic pe fila Procese.

REZOLUȚIE

Informații despre pachetul service pack

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent pachet de service pentru Microsoft Windows XP. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
322389 Cum se obține cel mai recent Service pack pentru Windows XP

Informații despre remedierea rapidă

Este disponibilă o remediere rapidă acceptată de la Microsoft. Însă, scopul său este de a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați-o numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă poate să necesite testare suplimentară. De aceea, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” (Hotfix download available) la începutul acestui articol din Baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Serviciile de asistență pentru clienții Microsoft pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau este necesară depanare, poate fi necesar să creați o solicitare de asistență separată. Se vor aplica costurile uzuale de asistență pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme ce nu fac obiectul remedierii rapide în chestiune. Pentru o listă completă de numere de telefon ale Serviciilor de asistență pentru clienții Microsoft sau pentru a crea o solicitare de asistență separată, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Note Formularul „Descărcare disponibilă a remedierii rapide” afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., înseamnă că nu există o remediere rapidă disponibilă pentru respectiva limbă.

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, acestea sunt transformate în ora locală. Pentru a afla diferența între timpul universal și cel local, utilizați fila Fus orar din instrumentul Dată și oră din Panoul de control.
 Dată     Oră  Versiune    Dimensiune Nume fișier	  Platforma
  --------------------------------------------------------------------
  15.04.2004 01:59           2,435 Dataspec.xml IA-64
  15.04.2004 02:07 5.1.2600.1517 2,636,288 Helpsvc.exe  IA-64
  15.04.2004 02:00           2,435 Dataspec.xml x86
  15.04.2004 22:02 5.1.2600.1517  703,488 Helpsvc.exe	 x86

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „Se aplică la”. Această problemă a fost corectată prima dată în Microsoft Windows XP Service Pack 2.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 839017 - Ultima examinare: 26 noiembrie 2008 - Revizie: 3.2
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB839017

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com