Οι συσκευές USB ενδέχεται να μην λειτουργεί, αφού το φορητό υπολογιστή Toshiba επιστρέφει από την κατάσταση αναμονής στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 839042
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων
Όταν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθείς, οι συσκευές ενιαίου σειριακού διαύλου (USB) που είναι συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας ενδέχεται να μην λειτουργούν μετά την επαναφορά του υπολογιστή από κατάσταση αναμονής:
 • Έχετε ένα από τα εξής υπολογιστές notebook της Toshiba μαζί με ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής θύρα:
  Toshiba Portege 4000
  ΕΕ DynaBook M3/M4 της Toshiba
  Toshiba DynaBook ΕΕ 4000
 • Η έκδοση του BIOS του υπολογιστή σας Toshiba είναι μεταγενέστερη της v2.10.
 • Εκτελείτε το Windows XP Service Pack 1 (SP1) μαζί με το USB 1.1 και 2.0 ενημερωμένες εκδόσεις.
Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, εάν εγκαταστήσετε μια νέα συσκευή USB.

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
822603Τα Windows XP Service Pack 1 USB 1.1 και ενημερωμένη έκδοση 2.0

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:
 • Αφήστε όλα τα σας συσκευές USB που είναι συνδεδεμένη με το πρόγραμμα αναπαραγωγής της θύρας. Μην προσθέτετε τυχόν νέες συσκευές, μέχρι να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 • Αν δεν τη ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας για να απενεργοποιήσετε συσκευές USB για την εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ ο υπολογιστής βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΟ πίνακας ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικSYSTEM.
  2. ΣτοΙδιότητες συστήματος (System Properties)Κάντε κλικ στην καρτέλαΥλικόκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΔιαχείριση συσκευών (Device Manager).
  3. ΣτοΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)Διπλό κλικΕλεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου (Universal Serial Bus controllers).
  4. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείοΡιζικός διανομέας USB (USB Root Hub), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
  5. ΣτοΙδιότητες του USB Ριζικός διανομέας (Hub)Κάντε κλικ στην καρτέλαΔιαχείριση ισχύοςκαρτέλα και, στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή τουΑφήστε τον υπολογιστή να απενεργοποιήσει τη συσκευή για εξοικονόμηση ενέργειαςΠλαίσιο ελέγχου.
  6. Επαναλάβετε τα βήματα 4 και 5 για κάθε περίοδο λειτουργίας τουΡιζικός διανομέας USB (USB Root Hub)που περιλαμβάνεται στη λίσταΔιαχείριση συσκευών (Device Manager).
 • Αποσύνδεση του υπολογιστή από το πρόγραμμα αναπαραγωγής της θύρας. Αυτό το ζήτημα δεν παρουσιάζεται όταν το Portege 4000 δεν είναι συνδεδεμένος σε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής θύρας.
 • Σαρώστε τον υπολογιστή σας για νέο υλικό. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΟ πίνακας ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικSYSTEM.
  2. ΣτοΙδιότητες συστήματος (System Properties)Κάντε κλικ στην καρτέλαΥλικόκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΔιαχείριση συσκευών (Device Manager).
  3. ΣτοΔιαχείριση συσκευών (Device Manager)Κάντε κλικΕλεγκτές ενιαίου σειριακού διαύλου (Universal Serial Bus controllers)Κάντε κλικΕνέργεια, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΣάρωση για νέο υλικό.
 • Για να καταργήσετε το Windows XP SP1 USB 1.1 και 2.0 Update. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΟ πίνακας ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικΠροσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων.
  2. ΣτοΠροσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων, εντοπίστε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπείγουσα επιδιόρθωση των Windows XP - KB822603, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίκατάργηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα άλλων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες ανεξάρτητες από τη Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 839042 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB839042 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:839042

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com