FIX: Foutbericht in Windows Media Player 9 Series wanneer u bepaalde bestanden door middel van Real Time Streaming Protocol

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 840227 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Opmerking
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer het afspelen van inhoud in Windows Media Player 9 Series met RTSP (Real Time Streaming Protocol) en bij het afspelen van inhoud vanaf een server waarop Windows Media Services 9 Series wordt de volgende fout:
0xC00D1197--Windows MediaPlayer kan het opgegeven bestand niet vinden. Zorg ervoor dat het pad juist is getypt. Als het is het bestand niet bestaat op de opgegeven locatie of de computer waarop het bestand is opgeslagen off line is.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Windows media player heeft een limiet op de gegevens in de antwoordkop van het van de speler kunt ontvangen deRTSP BESCHRIJVENmethode. Een bestand met veel gegevens in de kop mogelijk groter dan deze limiet toestaat. Inhoud met veel gegevens in de kop kunt scriptopdrachten of markeringen bevatten.

Oplossing

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft, maar is alleen bedoeld in dit artikel beschreven probleem op te lossen. Alleen toepassen op systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende versie waarin deze hotfix is opgenomen.

Dit probleem onmiddellijk contact op met Microsoft Product Support Services om de hotfix te verkrijgen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Product Support Services en informatie over ondersteuningskosten:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingIn speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Het volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Het pakket WindowsMedia9-KB840227-ENU.exe nu downloaden.

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het downloaden van Microsoft Support-bestanden:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via online services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest actuele software voor virusdetectie die beschikbaar was op de datum waarop het bestand werd gepost. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die onbevoegde wijzigingen aan het bestand voorkomen.

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u deTijdzonetabblad in het onderdeel Datum en tijd in het Configuratiescherm.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  05-Apr-2004 20:31 9.0.0.3157    995,840 Wmnetmgr.dll   

Meer informatie

De waarde van de limiet in de speler is verhoogd om extra scenario's waar mogelijk grote hoeveelheden gegevens in de kop Active Streaming Format (ASF).

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een fout in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 840227 - Laatste beoordeling: dinsdag 27 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows Media Player 9 Series
Trefwoorden: 
kbdownload kbfile kbbug kbfix kbhotfixserver kbmt KB840227 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:840227

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com