Εργαλεία Resource Kit IIS 6.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 840671 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τα εργαλεία που περιλαμβάνονται με το Υπηρεσίες Microsoft Internet Information Services (IIS) 6.0 εργαλεία Resource Kit. Το IIS 6.0 Resource Kit Tools μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε, ασφαλούς και διαχείριση IIS. Μπορείτε να Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία για την αναζήτηση αρχείων καταγραφής, για να αναπτύξετε το Secure Sockets Layer (SSL) πιστοποιητικά, για να επαληθεύσετε τα δικαιώματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων για να μετεγκαταστήσετε σας διακομιστής για να εκτελέσετε δοκιμές καταπόνησης και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να κάνετε λήψη των υπηρεσιών IIS 6.0 Resource Kit Tools, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx;FamilyID = 56fc92ee-a71a-4 c 73-b628-ade629c89499
Σημείωση Παρόλο που μπορεί να εγκατασταθεί IIS 6.0 Resource Kit Tools σε δύο Microsoft Windows Server 2003 και Microsoft Windows XP Professional, δεν είναι όλα τα εργαλεία λειτουργούν σωστά στα Windows XP Professional. Το εργαλείο τεκμηρίωση που εγκαθίσταται με IIS 6.0 Resource Kit Tools έχει ένα Ενότητα "Απαιτήσεις συστήματος" για κάθε εργαλείο. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το εργαλείο τεκμηρίωση.

Το IIS 6.0 Resource Kit Tools περιλαμβάνονται παρακάτω εργαλεία:

Εργαλείο μετεγκατάστασης IIS 6.0, έκδοση 1.0

Το εργαλείο IIS 6.0 μετεγκατάστασης (IISmt.exe) είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών για την μετεγκατάσταση τοποθεσιών Web περιεχομένου και τις ρυθμίσεις παραμέτρων από το IIS 4.0 από IIS 5.0, και από τις υπηρεσίες IIS 6.0 στο IIS 6.0 όταν εκτελείται η υπηρεσία IIS 6.0 τα μέλη της τη Οικογένεια λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows Server 2003. Το IIS 6.0 μετεγκατάστασης Εργαλείο εξοικονομεί χρόνο και μειώνει την πιθανότητα σφαλμάτων αυτοματοποιώντας πολλά από τα επαναλαμβανόμενες διαδικασίες που εμπλέκονται όταν μετακινείτε τοποθεσίες με μη αυτόματο τρόπο. Το εργαλείο μετεγκατάστασης αντιστοιχίζει επίσης ορισμένες ρυθμίσεις των υπηρεσιών IIS που σχετίζονται με την εφαρμογή για τους ισοδύναμες ρυθμίσεις στις υπηρεσίες IIS 6.0.

Ενημερωμένη έκδοση: Έχει μια νέα έκδοση του εργαλείου μετεγκατάστασης της IIS 6.0 (IISmt.exe) κυκλοφορήσει. Για να αποκτήσετε το εργαλείο μετεγκατάστασης του IIS 6.0, έκδοση 1.1, επισκεφθείτε την παρακάτω Τοποθεσία Web της Microsoft:
http://www.Microsoft.com/downloads/details.aspx;FamilyID = 2aefc3e4-ce97-4f25-ace6-127f933a6cd2 & displaylang = en

Apache εργαλείο μετεγκατάστασης IIS 6.0, έκδοση 1.0

Apache στις υπηρεσίες IIS 6.0 εργαλείο μετεγκατάστασης (Wsmk_targ_virdir.exe και Wsmk_windows.exe) είναι ένα Perl–based, το εργαλείο γραμμής εντολών που χρησιμοποιεί η μεταφορά αρχείων Το πρωτόκολλο FTP για τη διαδικασία μετεγκατάστασης περιεχομένου και ρύθμισης παραμέτρων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Apache IIS 6.0 εργαλείο μετεγκατάστασης για να μετεγκαταστήσετε το περιεχόμενο της τοποθεσίας και ρύθμισης παραμέτρων ρυθμίσεις από Linux–based διακομιστή που εκτελεί μια εφαρμογή Apache Web Ένας διακομιστής που εκτελεί ένα μέλος της οικογένειας Windows Server 2003 και IIS 6.0.

Για να εκτελέσετε το Apache εργαλείο μετεγκατάστασης IIS 6.0, πρέπει να είναι ένα διαχειριστή και πρέπει να έχετε δικαιώματα ριζικό χρήστη προέλευσης Linux–based ο διακομιστής. Πρέπει επίσης να έχετε δικαιώματα διαχειριστή για το που βασίζεται σε Windows ο διακομιστής προορισμού. Apache εργαλείο μετεγκατάστασης IIS 6.0 χρησιμοποιεί FTP για τη μεταφορά τοποθεσία αρχείων περιεχομένου και ρύθμισης παραμέτρων για τον καθορισμένο φάκελο προορισμού για την ο διακομιστής προορισμού. Apache εργαλείο μετεγκατάστασης IIS 6.0 στη συνέχεια αντιστοιχίζει το Apache οδηγίες για τις αντίστοιχες ρυθμίσεις παραμέτρων των υπηρεσιών IIS 6.0.

CustomAuth έκδοση 1.0

Το εργαλείο CustomAuth (CustomAuth.dll και CustomAuth.ini) παρέχει ένα Εναλλακτική έλεγχο ταυτότητας υπολογιστή-πελάτη Web με βασικό έλεγχο ταυτότητας ως NTLM έλεγχος ταυτότητας, και άλλες μεθόδους ελέγχου ταυτότητας. Βοηθά το εργαλείο CustomAuth Οι διαχειριστές δημιουργούν σύνδεσης προσαρμοσμένες σελίδες για να συλλέξετε τα διαπιστευτήρια χρήστη. Το Το εργαλείο CustomAuth υποστηρίζει επίσης είτε μη αυτόματες αποσυνδέσεις ή με βάση το χρονικό όριο αποσυνδέσεις.

IISCertDeploy.vbs έκδοση 1.0

IISCertDeploy.vbs είναι ένα εργαλείο για την ανάπτυξη και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας SSL πιστοποιητικά σε διακομιστές που εκτελούν τις υπηρεσίες IIS 6.0. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IISCertDeploy.vbs να αναπτύξετε το πιστοποιητικό σε έναν τοπικό διακομιστή σε σύμπλεγμα διακομιστών ή σε ένα απομακρυσμένο διακομιστή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε IISCertDeploy.vbs αντίγραφα του πιστοποιητικού εξαγωγή του πιστοποιητικού από μια τοποθεσία Web σε μια ανταλλαγή προσωπικών πληροφοριών αρχείο (.pfx) που περιέχει το ιδιωτικό κλειδί και το δημόσιο κλειδί.

Έκδοση 1.0 της υπηρεσίας IIS Host Helper

IIS Host Helper υπηρεσία (IISHostsvc.exe) καταγράφει κεφαλίδα κεντρικού υπολογιστή ή κεφαλίδων κεντρικού υπολογιστή μιας τοποθεσίας Web που χρησιμοποιεί υπηρεσίες επίλυσης ονομάτων. Μπορείτε να χρήση της υπηρεσίας IIS Host Helper σε περιβάλλον intranet, όταν δεν θέλετε να Τροποποιήστε με μη αυτόματο τρόπο εγγραφές ονομάτων. IIS Host βοηθητική υπηρεσία χρησιμοποιεί υποδοχές NetBIOS, και στη συνέχεια NetBIOS σε TCP/IP (NetBT) καταγράφει συμβολοσειρές κεφαλίδας κεντρικού υπολογιστή με Windows Internet Name Service (WINS). IIS Host Helper υπηρεσία καταγράφει επίσης κεντρικού υπολογιστή κεφαλίδα συμβολοσειρές με το σύστημα ονομάτων τομέα (DNS) χρησιμοποιώντας ένα διακομιστή DNS που υποστηρίζει το πρωτόκολλο δυναμικής ενημέρωσης.

IISState έκδοση 3.0

IISState (IISState.exe και IISState.log) μπορούν να σας βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων αργές επιδόσεις και αποτυχίες εφαρμογών για εφαρμογές που εκτελούνται σε IIS 6.0. IISState επίσης να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις αιτίες των σφαλμάτων ASP0115 και τα σφάλματα που εντοπίζει το πρόγραμμα Dr. Watson.

Συνδεθείτε ανάλυσης έκδοση 2.1

Υποστηρίζει διαφορετικές καταγραφής ανάλυσης (LogParser.exe ή LogParser.dll) μορφές αρχείων καταγραφής εισόδου μορφές, συμπεριλαμβανομένων όλων των υπηρεσιών IIS. Υποστηρίζει επίσης το πρόγραμμα ανάλυσης καταγραφής πολλές μορφές εξόδου, όπως αρχεία κειμένου και πίνακες βάσης δεδομένων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Συνδεθείτε ανάλυσης για να φιλτράρετε εγγραφές, για να μετατρέψετε τα αρχεία καταγραφής σε άλλες μορφές και να εκτέλεση εξόρυξη δεδομένων.

Μετα-βάσης Explorer έκδοση 1.6

1.6 Explorer μετα-βάσης (MBExplorer.exe) παρέχει ένα περιβάλλον χρήστη περιβάλλον εργασίας (GUI) για προβολή και επεξεργασία τοπικών και απομακρυσμένων μετα-βάση IIS αποθηκεύει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Εξερεύνηση μετα-βάσης για τα εξής:
  • Επεξεργασία ρυθμίσεων ασφαλείας για κλειδιά
  • Εξαγωγή και εισαγωγή κλειδιά και δευτερεύοντα κλειδιά
  • Αντιγραφή και επικόλληση κλειδιά και δευτερεύοντα κλειδιά
  • Συγκρίνετε εγγραφές

Δικαιώματα Verifier έκδοση 1.0

Ελεγκτής δικαιώματα (δικαιώματα Verifier.js) παρέχει δείγμα XML αρχεία ρύθμισης παραμέτρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επαληθεύσετε τα δικαιώματα σε ένα διακομιστή που είναι εκτελεί τις υπηρεσίες IIS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικαιώματα επιβεβαίωσης για να ορίσετε μια ομάδα εργασιών που Επαληθεύστε τα δικαιώματα και δικαιώματα διαχειριστή και να επιλέξετε τις εργασίες να είναι Εκτέλεση κατά το χρόνο εκτέλεσης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δικαιώματα επιβεβαίωσης για την επαλήθευση πρόσβασης Λίστες ελέγχου (ACL) για να επαληθεύσετε τα δικαιώματα για χρήστες και ομάδες και να κάνετε ότι ότι θέματα δικαιωμάτων δεν προκαλούν προβλήματα στο διακομιστή Web.

RemapUrl έκδοση 1.0

RemapUrl (RemapUrl.ini και RemapUrl.dll) βοηθά το διαχειριστή να αλλάξετε δυναμικά τη διεύθυνση URL που ζητά ένα πρόγραμμα-πελάτη. Εάν η διεύθυνση URL είναι τοπικές για το χώρος συγκέντρωσης εφαρμογών, αυτή η ενέργεια είναι διαφανής για το πρόγραμμα-πελάτη. RemapUrl επίσης υποστηρίζει συμβατική ανακατευθύνσεις URL και αποστολή προσαρμοσμένου σφάλματος τα μηνύματα.

SelfSSL έκδοση 1.0

SelfSSL (SelfSSL.exe) μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να εγκαταστήσετε ένα αυτο-υπογεγραμμένο πιστοποιητικό SSL. Επειδή το εργαλείο SelfSSL δημιουργεί ένα πιστοποιητικό αυτόματης υπογραφής το πιστοποιητικό που προέρχονται από αξιόπιστη πηγή, χρησιμοποιήστε το εργαλείο SelfSSL μόνο στα ακόλουθα σενάρια:
  • Όταν έχετε για να δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό κανάλι με εμπλουτισμένη ασφάλεια μεταξύ του διακομιστή και περιορισμένη, γνωστή ομάδα χρηστών
  • Όταν έχετε αντιμετώπισης πιστοποιητικό άλλου κατασκευαστή προβλήματα

TinyGet έκδοση 5.2

5.2 TinyGet (TinyGet.exe) είναι μια γραμμή εντολών Hypertext Transfer Πελάτης πρωτοκόλλου (HTTP) που υποστηρίζει πολλά νήματα και επανάληψη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε TinyGet δοκιμής ή αντιμετώπισης προβλημάτων επικοινωνία πελάτη-διακομιστή HTTP. Από χρήση TinyGet, μπορείτε να προσαρμόσετε την αίτησή σας δοκιμής ρυθμίζοντας πολλές διαφορετικούς παράγοντες, όπως η μέθοδος ελέγχου ταυτότητας, η έκδοση HTTP και μορφή εξόδου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δέσμες ενεργειών που επιλογές επανάληψης και πολλαπλών νημάτων διαμερίσματος.

Εργαλείο ανάλυσης χωρητικότητας έκδοση Web 5.2

Είναι Web ικανότητας ανάλυσης εργαλείο (WCAT) (Wcclient.exe και Wcctl.exe) ένα εργαλείο για χωρητικότητα σχεδιασμό και δοκιμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WCAT για να δοκιμάσετε διαφορετικές ρυθμίσεις παραμέτρων του διακομιστή και δικτύου χρησιμοποιώντας σχεδιαστεί προσαρμοσμένο περιεχόμενο και το φόρτο εργασίας προσομοιώσεις. Μπορείτε να ελέγξετε διακομιστές με επεξεργαστές μίας ή πολλών επεξεργαστές. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε διακομιστές που είναι συνδεδεμένοι σε πολλά τα δίκτυα.

Έκδοση 1.3 WFetch

WFetch (του Wfetch.exe) είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη HTTP που έχει ένα GUI. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε WFetch, για να ελέγξετε ή αντιμετώπιση προβλημάτων σε διακομιστές HTTP. WFetch εμφανίζει την αίτηση και η απόκριση ώστε να είναι εύκολα κατανοητοί της επικοινωνίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε WFetch, για να δημιουργήσετε HTTP αιτήσεις που δοκιμή επιδόσεων των νέων τοποθεσιών Web ή Οι τοποθεσίες Web που περιέχουν νέα στοιχεία όπως ενεργές σελίδες διακομιστή (ASP) ή ασύρματο πρωτόκολλα. Επειδή το WFetch παρέχει μόνο πληροφορίες σύνδεσης HTTP, Μπορείτε να αναλύσετε και αντιμετώπιση προβλημάτων επιδόσεων HTTP ταχύτερη χρησιμοποιώντας WFetch από εκτελώντας μια Εποπτεία δικτύου παρακολούθησης.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη Web Microsoft τοποθεσία:
http://www.IIS.NET/

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 840671 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 29 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmigration kbdownload kbhttp kbwebserver kbserver kbclient kbcertservices kbacl kbmt KB840671 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:840671

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com