Δεν μπορείτε να ανοίξετε μια μονάδα δίσκου αντιστοίχισης-αρχείων χωρίς σύνδεση κατά τη διάρκεια συγχρονισμού CSC στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 840749 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε μια μονάδα δίσκου αντιστοίχισης-αρχεία χωρίς σύνδεση, χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση των Windows κατά την πλευρά του πελάτη, η προσωρινή αποθήκευση (CSC) συγχρονισμού των αρχείων χωρίς σύνδεση, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Ο Υπολογιστής μου (My Computer)
Γράμμα_μονάδας_δίσκου: \ παραπέμπει σε μια θέση που δεν είναι διαθέσιμη. Μπορεί να είναι σε έναν σκληρό δίσκο αυτού του υπολογιστή ή σε ένα δίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι η δισκέτα έχει τοποθετηθεί σωστά ή ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet ή του δικτύου σας και προσπαθήστε ξανά. Εάν δεν εξακολουθεί να μπορεί να εντοπιστεί, οι πληροφορίες ίσως έχει μετακινηθεί σε άλλη θέση.
Δεν μπορείτε να καταργήσετε την αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου και, εάν προσπαθήσετε να αποσυνδεθεί η σύνδεση δικτύου που χρησιμοποιεί την αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου για να συνδεθείτε με το κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της σύνδεσης δικτύου.

Αιτία

Η διαδικασία συγχρονισμού των αρχείων χωρίς σύνδεση αντιστοιχίζει προσωρινά ένα πρόσθετο γράμμα ενίσχυσης κατά το χρόνο συγχρονισμού και αυτή η διαδικασία συνήθως προσδιορίζει ότι το γράμμα E είναι το επόμενο διαθέσιμο γράμμα μονάδας δίσκου. Εάν ξεκινήσετε την Εξερεύνηση των Windows κατά τη διαδικασία συγχρονισμού, απαριθμεί όλες τις μονάδες δίσκου, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας βοηθητική-αρχείων χωρίς σύνδεση. Μετατρέπεται σε αυτήν τη μονάδα δίσκου αντιστοίχισης-αρχείων χωρίς σύνδεσηορφανήΑφού ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχρονισμού CSC, επειδή το παράθυρο της Εξερεύνησης των Windows δεν ενημερώνεται από την κατάργηση της συσκευής ενίσχυσης μετά το συγχρονισμό.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.

WINDOWS XP

  Date     Time  Version      Size  File name
  -----------------------------------------------------------
  19-Apr-2004 22:59 5.1.2600.1517   40,448 Ntlanman.dll   

Windows XP, έκδοση 64-bit

  Date     Time  Version      Size  File name   Platform
  ---------------------------------------------------------------------
  19-Apr-2004 22:56 5.1.2600.1517   115,712 Ntlanman.dll IA-64
  19-Apr-2004 22:59 5.1.2600.1517   40,448 Wntlanman.dll x86

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποσυνδεθείτε και κατόπιν συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχρονισμού αρχείων χωρίς σύνδεση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιτρέψετε ορφανών μονάδα για να καταργηθεί από το σύστημα.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για". Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 840749 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB840749 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:840749

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com