Foutbericht 'bij het verzamelen van gegevens voor beheersjablonen is een fout opgetreden' wanneer u de sjabloon voor Project 2003 (Proj11.adm) voor Windows Server 2003-domein

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 841003 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u de Microsoft Office Project 2003-beleid toepassen gebruikers in een Microsoft Windows Server 2003-domein na sjabloon (Proj11.adm) toevoegen van de sjabloon naar Beheersjablonen in Groepsbeleid Module Editor-object, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Er is een fout opgetreden tijdens het verzamelen van gegevens voor Beheersjablonen.

De volgende fouten zijn opgetreden:
Het adm-bestandPadis geen geldige indeling en moet worden vervangen. Details: Een tekenreeks verwacht in regel 16
Hoewel u ontvangt het foutbericht de instellingen die u hebt gedefinieerd in het Project 2003 worden toegepast op gebruikers in Windows Server 2003 domein.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege een probleem met de indeling van bepaalde waarden in de sjabloon.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, downloaden en installeren van de Proj11.adm sjabloonbestand is eenGemaaktdatum van 26 April 2004 of later. Het bestand Proj11.adm is opgenomen in de download Proj11.exe pakket.

De volgende bestand is gedownload van het Microsoft Downloadcentrum Center:

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Downloaden de Proj11.exe nu downloaden.
Voor meer informatie over Klik op het volgende artikelnummer om het downloaden van Microsoft Support-bestanden artikel in de Microsoft Knowledge Base:
119591Microsoft-ondersteuningsbestanden via Online Services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest huidige software voor virusdetectie die beschikbaar op de datum was dat het bestand is geboekt. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die helpen onbevoegde wijzigingen aan het bestand verhinderen.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld is in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

De sjabloon voor Project 2003 met Groepsbeleid gebruiken module configureren van de Project 2003-opties die beschikbaar zijn voor uw gebruikers. Voor meer informatie over het gebruik van Microsoft Office 2003-beleid sjablonen, website de volgende Microsoft:
http://www.Microsoft.com/Office/ORK/2003/five/ch18/MntA04.htm

Eigenschappen

Artikel ID: 841003 - Laatste beoordeling: zondag 18 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Project Standard 2003
  • Microsoft Office Project Professional 2003
Trefwoorden: 
atdownload kbqfe kbfix kbbug kbmt KB841003 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:841003

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com