Οι προειδοποιήσεις του αυτόματου ορθογραφικού ελέγχου ενδέχεται να μην εμφανίζονται κάτω από τις λέξεις με ορθογραφικά λάθη στο Office InfoPath 2003 με SP1 ή σε άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν τον αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 841008 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Οι προειδοποιήσεις του αυτόματου ορθογραφικού ελέγχου ενδέχεται να μην εμφανίζονται κάτω από λέξεις με ορθογραφικά λάθη στο Microsoft Office InfoPath 2003 με Service Pack 1 (SP1). Αντίθετα, η προειδοποιητική ένδειξη εμφανίζεται κάτω από το κείμενο, στα δεξιά της λέξης με ορθογραφικά λάθη. Το θέμα αυτό παρουσιάζεται μόνο σε υπολογιστές που εκτελούν τα Microsoft Windows XP ή τα Microsoft Windows 2000.

Σημείωση Οι προειδοποιητικές ενδείξεις του αυτόματου ορθογραφικού ελέγχου είναι οι κυματιστές κόκκινες υπογραμμίσεις που εμφανίζονται κάτω από μια λέξη για να υποδηλώσουν ότι η λέξη αυτή ίσως να περιέχει ορθογραφικά λάθη.

Επιπλέον, το θέμα αυτό ενδέχεται να προκύψει σε άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν τη δυνατότητα αυτόματου ορθογραφικού ελέγχου σε υπολογιστές που εκτελούν Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 Second Edition, Microsoft Windows NT 4.0 ή Microsoft Windows Millennium Edition.

Αυτό το ζήτημα προκύπτει, εάν ισχύουν οι ακόλουθες δύο συνθήκες:
 • Το κείμενο του εγγράφου έχει κατεύθυνση από τα δεξιά προς τα αριστερά. Για παράδειγμα, ο υπολογιστής χρησιμοποιεί την Αραβική, Εβραϊκή ή Ινδική γλώσσα, όπου το κείμενο διαβάζεται από τα δεξιά προς τα αριστερά.
 • Ο υπολογιστής εκτελεί τον Microsoft Internet Explorer 6.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Windows XP

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389 Τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια επείγουσα επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση προορίζεται μόνο για τη διόρθωση του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε έως την επόμενη ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη για λήψη" (Hotfix download available) στην αρχή αυτού του άρθρου της Γνωσιακής Βάσης (Knowledge Base). Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για να λάβετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν επιπρόσθετα ζητήματα ή εάν απαιτηθεί αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια πλήρη λίστα των αριθμών τηλεφώνου της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση διαθέσιμη για λήψη" (Hotfix download available) εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες είναι διαθέσιμη η επείγουσα επιδιόρθωση. Εάν δεν εμφανίζεται η γλώσσα σας, είναι επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμη επείγουσα επιδιόρθωση για αυτήν τη γλώσσα.

Πληροφορίες αρχείου

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της συντονισμένης παγκόσμιας ώρας (UTC) και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την καρτέλα Ζώνη ώρας (Time Zone) στο εργαλείο "Ημερομηνία και Ώρα" (Date and Time) του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel).
Internet Explorer 6 για Windows XP και Windows 2000:
  Ημερομηνία     Ώρα  Έκδοση     Μέγεθος   Όνομα αρχείου
  --------------------------------------------------------------
  21-Σεπτεμβρίου-2004 03:21 6.0.2800.1473   38,912 Iecustom.dll   
  07-Δεκεμβρίου-2004 03:24 6.0.2800.1483  2,697,728 Mshtml.dll    
  21-Sep-2004 03:21 6.0.2800.1473   38,912 Iecustom.dll
Internet Explorer 6 για Windows Millennium Edition, Windows 98 και Windows NT 4.0 SP 6a
  Ημερομηνία     Ώρα  Έκδοση     Μέγεθος   Όνομα αρχείου
  --------------------------------------------------------------
  03-Μαρτίου-2003 17:24 6.0.2800.1172   33,792 Ieuninst.exe
  01-Οκτωβρίου-2004 07:36 6.0.2800.1473   30,208 Ieupdate.exe   
  07-Δεκεμβρίου-2004 03:24 6.0.2800.1483  2,697,728 Mshtml.dll

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το θέμα στο InfoPath, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στο μενού Εργαλεία (Tools), κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές (Options).
 2. Στην καρτέλα Ορθογραφικός έλεγχος (Spelling), κάντε κλικ για να καταργήσετε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Ορθογραφικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση (Check spelling as you type) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
Οι προειδοποιητικές ενδείξεις του αυτόματου ορθογραφικού ελέγχου δεν εμφανίζονται στο έγγραφο. Ωστόσο, μπορείτε να εκτελέσετε τον ορθογραφικό έλεγχο με μη αυτόματο τρόπο, για να επαληθεύσετε ότι η ορθογραφία του εγγράφου είναι σωστή.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του ζητήματος αυτού στον Internet Explorer 6.

Windows XP

Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε για πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Windows XP.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 841008 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2008 - Αναθεώρηση: 2.2
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office InfoPath 2003, Service Pack 1 (SP1)
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows Millennium Edition
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
  • Microsoft Windows 98 Δεύτερη Έκδοση
  • Microsoft Windows NT 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbie600sp2fix kbie600presp2fix kbfix kbbug KB841008

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com