Az SP1 csomaggal frissített Office InfoPath 2003 alkalmazásban, illetve más, az automatikus helyesírás-ellenőrzőt használó programokban a helyesírás-ellenőrző figyelmeztetései helytelenül jelenhetnek meg

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 841008 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

A jelenség

Az SP1 csomaggal frissített Office InfoPath 2003 alkalmazásban a helyesírás-ellenőrző figyelmeztetései helytelenül jelenhetnek meg, azaz a figyelmeztetés a hibásan írt szótól jobbra lévő szöveg alatt látható. Ez a hiba Microsoft Windows XP és Microsoft Windows 2000 operációs rendszer alatt fordul elő.

Megjegyzés: Az automatikus helyesírás-ellenőrző hullámos piros aláhúzással jelzi a feltehetően hibásan írt szavakat.

A probléma Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 Second Edition, Microsoft Windows NT 4.0 és Microsoft Windows Millennium Edition rendszerben is felléphet más, az automatikus helyesírás-ellenőrző szolgáltatást használó programokban.

A hiba az alábbi két feltétel teljesülése esetén jelentkezik:
 • A dokumentum jobbról balra haladó szövegirányú, például arab, héber vagy indiai nyelvű, ahol a szöveget jobbról balra tartva kell olvasni.
 • A Microsoft Internet Explorer 6 programot használja.

A megoldás

Információk a szervizcsomagokról

Windows XP

A probléma megoldásához szerezze be a Windows XP rendszerhez kiadott legújabb szervizcsomagot. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

Gyorsjavítási információk

A Microsoft közzétett egy támogatott gyorsjavítást, de az csak a jelen cikkben ismertetett probléma megoldására alkalmas. Csak olyan rendszereken telepítse, amelyeken az adott probléma jelentkezik. A gyorsjavítás további tesztelésen mehet keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szoftverfrissítést, amely tartalmazni fogja ezt a gyorsjavítást.

Amennyiben a gyorsjavítás letölthető, a Tudásbázis jelen cikke tetején megtalálható egy, a letölthető gyorsjavításról tájékoztató bekezdés. Ha a bekezdés nem jelenik meg, a gyorsjavítás beszerzéséhez forduljon a Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálatához.

Megjegyzés: További problémák esetén, vagy ha hibaelhárításra van szükség, előfordulhat, hogy létre kell hoznia egy külön szolgáltatásigénylést. A szokásos támogatási díjak terhelik a tanácsadó szolgálatnak feltett további kérdéseket, amennyiben azok nem kapcsolatosak a szóban forgó gyorsjavítással. A Microsoft ügyfél- és támogatási szolgálata telefonszámainak teljes listájáért vagy a külön szolgáltatásigénylések létrehozásával kapcsolatos információkért keresse fel a Microsoft alábbi webhelyét:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Megjegyzés: A letölthető gyorsjavítással foglalkozó részben a gyorsjavítás összes nyelvváltozatát megtalálja. Ha a keresett nyelv nem található a felsoroltak között, a gyorsjavítás azon a nyelven nem érhető el.

Fájlinformációk

A gyorsjavítás angol nyelvű változata a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátumai és időpontjai egyezményes idő (UTC) szerint vannak megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
Internet Explorer 6 Windows XP és Windows 2000 rendszerhez
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  -----------------------------------------------------------
  2004.09.21. 03:21 6.0.2800.1473   38 912 Iecustom.dll   
  2004.12.07. 03:24 6.0.2800.1483  2 697 728 Mshtml.dll    
  2004.09.21. 03:21 6.0.2800.1473   38 912 Iecustom.dll
Internet Explorer 6 Windows Millennium Edition, Windows 98 és Windows NT 4.0 SP 6a rendszerhez
  Dátum    Idő  Verzió      Méret  Fájlnév
  -----------------------------------------------------------
  2003.03.03. 17:24 6.0.2800.1172   33 792 Ieuninst.exe
  2004.10.01. 07:36 6.0.2800.1473   30 208 Ieupdate.exe   
  2004.12.07. 03:24 6.0.2800.1483  2 697 728 Mshtml.dll

Kerülő megoldás

A probléma elkerüléséhez hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Kattintson az Eszközök menü Beállítások parancsára.
 2. Válassza a Helyesírás lapot, törölje a jelet a Helyesírás-ellenőrzés beíráskor jelölőnégyzetből, majd kattintson az OK gombra.
A fenti beállítás hatására a helyesírás-ellenőrző automatikus figyelmeztetései nem fognak megjelenni, azonban továbbra is lehetősége van a dokumentum ellenőrzésére a helyesírás-ellenőrző futtatásával.

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy ez a Microsoft Internet Explorer 6 létező problémája.

Windows XP

A probléma első javítása a Windows XP Service Pack 2 szervizcsomagban jelent meg.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 841008 - Utolsó ellenőrzés: 2008. december 1. - Verziószám: 1.7
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office InfoPath 2003, Service Pack 1 (SP1)
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows Millennium Edition
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
  • Microsoft Windows 98 Second Edition
  • Microsoft Windows NT 4.0
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbie600presp2fix kbqfe kbie600sp2fix kbautohotfix KB841008
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com