Internet Explorer holder op med at svare eller lukkes ned, når programmet henter en komprimeret samling metadata

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 841237 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Symptomer

Hvis du bruger Microsoft Internet Explorer 6 SP 1 (Service Pack 1) til at hente en samling metadata, som er komprimeret med HTTP-komprimering, får du en adgangsfejl i filen Urlmon.dll, og Internet Explorer holder op med at svare eller lukkes ned.

Løsning

Oplysninger om hotfix

Et understøttet hotfix er tilgængeligt fra Microsoft. Dette hotfix er dog kun beregnet til at afhjælpe det problem, der er beskrevet i denne artikel. Hotfixet må kun anvendes på de systemer, der har dette særlige problem. Dette hotfix vil muligvis blive testet yderligere. Hvis du ikke er alvorligt berørt af problemet, anbefales det, at du venter på den næste softwareopdatering, der indeholder dette hotfix.

Hvis hotfixet kan hentes, er dette angivet i et separat afsnit i toppen af denne artikel i Microsoft Knowledge Base. Hvis der ikke findes et afsnit om hentning af hotfixet i artiklen, kan du anskaffe hotfixet ved at kontakte Microsoft-kundesupport.

Bemærk! Hvis der opstår flere problemer, eller hvis der er behov for supplerende fejlfinding, er det muligvis nødvendigt at oprette en separat serviceanmodning. De sædvanlige supportomkostninger gælder for supplerende supportspørgsmål og -problemer, der ikke falder ind under det nævnte hotfix. Du finder en komplet liste over telefonnumre til Microsoft-kundesupport og oplysninger om, hvordan du opretter en serviceanmodning, på følgende Microsoft-websted:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Bemærk! De sprog, som hotfixet er tilgængeligt på, er angivet i formularen til hentning af hotfixet. Hvis dit sprog ikke er angivet i formularen, betyder det, at hotfixet ikke er tilgængeligt på det pågældende sprog.

Filoplysninger

Den engelske version af dette hotfix indeholder de filattributter, der er angivet i nedenstående tabel (eller nyere attributter). Dato og klokkeslæt for disse filer er angivet i UTC-format (Universal Time Coordinates). Når du får vist filoplysningerne, konverteres de til lokal tid. Klik på fanen Tidszone under funktionen Dato og klokkeslæt i Kontrolpanel for at finde forskellen mellem UTC og lokal tid.
Dato     Klokkeslæt  Version    Størrelse   Filnavn ------------------------------------------------------ 14-Jun-2004 13:03 6.0.2800.1446 447,488 Urlmon.dll

Workaround

Du kan komme uden om problemet ved at undlade at anvende HTTP-komprimering for samlinger af metadata.

Status

Microsoft har bekræftet, at dette er et problem i Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1.

Egenskaber

Artikel-id: 841237 - Seneste redigering: 30. december 2008 - Redigering: 1.6
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Nøgleord: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbscript kbfix kbbug KB841237

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com