Internet Explorer reageert niet meer of wordt afgesloten wanneer u een gecomprimeerde metadata-assembly downloadt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 841237 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Als u Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) gebruikt voor het downloaden van een assembly die HTTP-compressie gebruikt, wordt een toegangsfout in het bestand Urlmon.dll weergegeven en reageert Internet Explorer niet meer of wordt het programma afgesloten.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter alleen bedoeld als oplossing van het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Voer deze hotfix alleen uit op systemen waarop dit specifieke probleem zich voordoet. Deze hotfix moet mogelijk extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, raadt Microsoft u daarom aan te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als de hotfix kan worden gedownload, is aan het begin van dit Knowledge Base-artikel een sectie 'Hotfix kan worden gedownload' opgenomen. Als een dergelijke sectie niet aanwezig is, kunt u de hotfix aanvragen bij de klantondersteuning van Microsoft.

Opmerking Als er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist zijn, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking komen voor deze specifieke hotfix. Bezoek de volgende website van Microsoft voor een volledige lijst met telefoonnummers van de klantondersteuning van Microsoft of om een afzonderlijk serviceverzoek te maken:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking Op het formulier 'Hotfix kan worden gedownload' zijn de talen vermeld waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal daar niet bij staat, is de hotfix niet voor die taal beschikbaar.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken die in de volgende tabel worden weergegeven (of recentere kenmerken). De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC-notatie (Coordinated Universal Time). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Als u het verschil tussen UTC en lokale tijd wilt bepalen, gebruikt u het tabblad Tijdzone van de optie Datum en tijd in het Configuratiescherm.
Datum     Tijd  Versie    Grootte   Bestandsnaam ------------------------------------------------------ 14-jun-2004 13:03 6.0.2800.1446 447.488 Urlmon.dll

Workaround

U kunt dit probleem voorkomen door geen HTTP-compressie te gebruiken voor assembly's.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem kan optreden in Internet Explorer 6 Service Pack 1.

Eigenschappen

Artikel ID: 841237 - Laatste beoordeling: woensdag 31 december 2008 - Wijziging: 1.6
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Trefwoorden: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbscript kbfix kbbug KB841237

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com