Internet Explorer slutar svara eller stängs av när ett komprimerat metadatapaket tas emot

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 841237 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

När Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 (SP1) används för hämtning av ett HTTP-komprimerat paket visas ett meddelande om åtkomstfel i filen Urlmon.dll, och Internet Explorer slutar svara eller stängs av.

Lösning

Information om snabbkorrigeringen

En snabbkorrigering som stöds är tillgänglig från Microsoft. Den är emellertid endast avsedd att åtgärda det problem som beskrivs i artikeln. Använd den bara på datorer där detta problem uppstår. Snabbkorrigeringen kan komma att testas igen. Om ditt arbete inte störs alltför mycket av detta problem, rekommenderar vi att du väntar på nästa programuppdatering som innehåller den här snabbkorrigeringen.

Om snabbkorrigeringen är tillgänglig för hämtning anges detta högst upp i denna artikel. Annars kontaktar du Microsoft Support för att få snabbkorrigeringen.

Obs! Om det uppstår ytterligare problem eller krävs felsökning, måste du kanske skapa en särskild serviceförfrågan. Normala supportavgifter tas ut för ytterligare supportfrågor och problem som inte gäller den aktuella snabbkorrigeringen. En fullständig lista över telefonnummer till Microsoft Support finns på följande Microsoft-webbplats:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! Samtliga språk som snabbkorrigeringen är tillgänglig för visas i en lista. Om ditt språk inte finns med i listan beror det på att ingen snabbkorrigering är tillgänglig för språket.

Filinformation

Den engelska versionen av den här snabbkorrigeringen har de filattribut (eller senare) som visas i följande tabell. Datum och tider för filerna anges i UTC-tid (Coordinated Universal Time). Innan du läser filinformationen konverteras den till lokal tid. Du kan se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid på fliken Tidszon i verktyget Datum och tid på Kontrollpanelen.
Datum     Tid  Version    Storlek   Filnamn ------------------------------------------------------ 14-jun-2004 13:03 6.0.2800.1446 447 488 Urlmon.dll

Workaround

Undvik problemet tillfälligt genom att inte använda HTTP-komprimering för paket.

Status

Microsoft har bekräftat att det här är ett problem i Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1.

Egenskaper

Artikel-id: 841237 - Senaste granskning: den 23 december 2008 - Revision: 1.6
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Nyckelord: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbscript kbfix kbbug KB841237

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com