Τρόπος ενεργοποίησης των υπηρεσιών ανάλυσης του SQL Server 2000 και τις υπηρεσίες OLAP σε υπολογιστές που εκτελούν το Windows XP SP2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 841256 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Από προεπιλογή, το τείχος προστασίας των Windows της Microsoft είναι ενεργοποιημένη σε υπολογιστές που λειτουργούν με Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2). Τα Windows το τείχος προστασίας κλείνει θύρες, όπως 445, που χρησιμοποιούνται για κοινή χρήση του εκτυπωτή και το αρχείο. Το τείχος προστασίας των Windows κάνει αυτό εμποδίζει υπολογιστές στο Internet να συνδέονται με κοινόχρηστα στοιχεία αρχείων και εκτύπωσης κοινόχρηστα στοιχεία στον υπολογιστή σας ή σε άλλους πόρους. Όταν ο Microsoft SQL Server έχει ρυθμιστεί για παρακολούθηση για εισερχόμενες συνδέσεις υπολογιστή-πελάτη χρησιμοποιώντας επώνυμες διοχετεύσεις μέσω μιας περιόδου λειτουργίας NetBIOS, SQL Server επικοινωνεί μέσω TCP θύρες. Οι θύρες TCP πρέπει να είναι ανοιχτό. Επομένως, οι υπηρεσίες ανάλυσης του SQL Server 2000 δεν μπορούν να συνδεθούν μέχρι να ορίσετε υπηρεσίες ανάλυσης ως εξαίρεση του τείχους προστασίας των Windows. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPEfirewall.cpl, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλαΕξαιρέσειςκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΠροσθήκη προγράμματος.
 3. ΣτοΠροσθήκη προγράμματοςπαράθυρο διαλόγου πλαίσιο, κάντε κλικ στην επιλογή Υπηρεσίες ανάλυσης του SQL Server ή να εντοπίσετε το πρόγραμμα που θέλετε να προσθέσετε στις εξαιρέσεις.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΑπό προεπιλογή, οι υπηρεσίες ανάλυσης βρίσκεται στη διαδρομή C:\Program files\Microsoft Services\BIN\msmdsrv.exe ανάλυσης.
 4. Εντοπίστε την εγκατάσταση των υπηρεσιών ανάλυσης, κάντε κλικ στο κουμπίMsmdsrv.exe, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 5. Κάντε κλικ στην καρτέλαΕξαιρέσειςκαρτέλα, βεβαιωθείτε ότι εμφανίζεται η εξαίρεση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν στέλνετε ή λαμβάνετε δεδομένα από το Web, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία παροχής υπηρεσιών Συγκεντρωτικού πίνακα (PTS) OLE DB, πρέπει να ανοίξετε τις απαιτούμενες θύρες HTTP στον υπολογιστή που εκτελεί τον Microsoft Internet Information Services (IIS). Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPEfirewall.cpl, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 2. Στοτο Τείχος προστασίας των Windowsπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στοΕξαιρέσειςκαρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικΠροσθήκη θύρας.
 3. ΣτοΑριθμός θύρας (Port number)παράθυρο διαλόγου, πληκτρολογήστε80, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίTCP.
 4. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη θύρα, όπως HTTP, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 5. Εάν χρησιμοποιείτε το HTTPS, πληκτρολογήστε443ΣτοΑριθμός θύρας (Port number)παράθυρο διαλόγου και στη συνέχεια κάντε κλικTCP.
 6. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη θύρα, όπως το HTTPS, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 7. Κάντε κλικ στην καρτέλαΕξαιρέσειςστην καρτέλα και στη συνέχεια κάντε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται δίπλα στην επιλογή νέας υπηρεσίας.
 8. Κάντε κλικOk.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν χρησιμοποιείτε το σενάριο που περιγράφονται στην ακόλουθη λευκή βίβλο, πρέπει με μη αυτόματο τρόπο να ανοίξει τις απαιτούμενες θύρες TCP:
.aspx http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa902670 (SQL.80)
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση με μη αυτόματο τρόπο τις θύρες που απαιτούνται για τις υπηρεσίες ανάλυσης ή οι υπολογιστές-πελάτες OLAP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
841549How to enable ports on Windows XP S for SQL Server 2000 Analysis Services and OLAP

Αναφορές

For additional information about how to configure SQL Server 2000 and Windows XP SP2, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
841249Τρόπος ρύθμισης των παραμέτρων των Windows XP Service Pack 2 για χρήση με τον SQL Server

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 841256 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SQL Server 2000 Analysis Services
 • Microsoft SQL Server OLAP Services
 • Microsoft Windows XP Embedded
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbinfo kbmt KB841256 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:841256

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com