Τείχος προστασίας των Windows αποκλείει ορισμένα προγράμματα, μετά την εγκατάσταση του Windows XP SP3

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 842242 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Εάν είστε πελάτης μικρών επιχειρήσεων, βρείτε πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων και εκμάθηση πόρων με το Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις .
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μετά την εγκατάσταση του Windows XP Service Pack 3 (SP3), ορισμένα προγράμματα μπορεί να φαίνεται ότι δεν θα λειτουργεί. Από προεπιλογή, το τείχος προστασίας των Windows είναι ενεργοποιημένο και αποκλείει τις ανεπιθύμητες συνδέσεις με τον υπολογιστή σας. Αυτό το άρθρο ασχολείται με τον τρόπο να κάνει μια εξαίρεση και να ενεργοποιήσετε ένα πρόγραμμα για να εκτελέσετε προσθέτοντάς την στη λίστα εξαιρέσεων. Η διαδικασία αυτή επιτρέπει στο πρόγραμμα να λειτουργεί όπως ήταν πριν από την εγκατάσταση του service pack.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Για να σας παρέχει ασφάλεια για τον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows XP SP3, τείχος προστασίας των Windows αποκλείει τις ανεπιθύμητες συνδέσεις με τον υπολογιστή σας. Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να κάνετε μια εξαίρεση και να επιτρέψετε για κάποιον να συνδεθεί στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, τα ακόλουθα σενάρια περιγράφουν περιπτώσεις όταν μπορεί να θέλετε κάποιος να μπορεί να συνδεθεί στον υπολογιστή σας:
  • Παίζετε ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες σε το Στο Internet.
  • Περιμένετε να λάβετε ένα αρχείο που αποστέλλεται μέσω ένα πρόγραμμα άμεσων μηνυμάτων.
Μετά την εγκατάσταση του Windows XP SP3, τα προγράμματα-πελάτες ενδέχεται να μην να λαμβάνουν με επιτυχία τα δεδομένα από ένα διακομιστή. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα:
  • Ένα πρόγραμμα-πελάτης FTP
  • Λογισμικό ροής πολυμέσων
  • Ειδοποιήσεις άφιξης νέας αλληλογραφίας σε ορισμένα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Ή, οι εφαρμογές διακομιστή που εκτελούνται σε ένα Τα Windows XP SP3 υπολογιστή ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται σε αιτήσεις υπολογιστών-πελατών. Οι παρακάτω είναι Ορισμένα παραδείγματα:
  • Ένα διακομιστή web, όπως υπηρεσίες Internet Information Services (IIS)
  • Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας
  • Κοινή χρήση αρχείων

Προειδοποίηση ασφάλειας των Windows

Μερικές φορές, όταν το τείχος προστασίας των Windows αποκλείει ένα πρόγραμμα, μια Προειδοποίηση ασφάλειας των Windows εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου.

Αντιμετώπιση

Ενεργοποίηση προγραμμάτων χρησιμοποιώντας το παράθυρο διαλόγου "Προειδοποίησης ασφαλείας των Windows"

Ενότητα για προχωρημένους χρήστες

Αυτή η ενότητα προορίζεται για έμπειρους χρήστες. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την αντιμετώπιση προβλημάτων για προχωρημένους, μπορεί να θέλετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus

Για να ενεργοποιήσετε ένα πρόγραμμα να επικοινωνεί όπως και πριν από την εγκατάσταση των Windows XP SP3 και να ενεργοποιήσετε τα προγράμματα που θέλετε να εκτελέσετε, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.
Οι προχωρημένοι χρήστες μέθοδος 1: Ενεργοποίηση προγραμμάτων χρησιμοποιώντας το τείχος προστασίας των Windows
Οι προχωρημένοι χρήστες Μέθοδος 2: Εντοπισμός και άνοιγμα θυρών
Για να εντοπίσετε θύρες με χρήση του Netstat.exe
Άνοιγμα θυρών με μη αυτόματο τρόπο, χρησιμοποιώντας το τείχος προστασίας των Windows
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων του τείχους προστασίας των Windows, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
875357Αντιμετώπιση προβλημάτων ρυθμίσεων του τείχους προστασίας των Windows σε Windows XP Service Pack 2

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προγράμματα που ενδέχεται να απαιτούν να ανοίξετε θύρες με μη αυτόματο τρόπο
Ο παρακάτω πίνακας παραθέτει τα προγράμματα και τα παιχνίδια που ενδέχεται να απαιτούν ότι μπορείτε να Ανοίξτε τη θύρα ή τις θύρες με μη αυτόματο τρόπο έτσι ώστε τα προγράμματα να λειτουργούν σωστά.

Προγράμματα

Παιχνίδια

Η Microsoft παρέχει πληροφορίες επικοινωνίας με τρίτους για να σας βοηθήσει να βρείτε τεχνική υποστήριξη. Αυτές οι πληροφορίες επικοινωνίας μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών επαφής τρίτων κατασκευαστών.

Για πληροφορίες σχετικά με τον κατασκευαστή του υλικού σας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web:
http://support.Microsoft.com/gp/Vendors/EN-US
Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 842242 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Service Pack 3
Λέξεις-κλειδιά: 
kbresolve kbgraphxlink kbnomt kbscreenshot kbtshoot kbconfig kbsecurity kbappcompatibility kbfirewall kbsmbportal kbmt KB842242 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 842242

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com