Μήνυμα λάθους κατά τη σύνδεση ενός υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP με ασφάλεια, ενημερωμένη έκδοση 835732 εγκατεστημένη σε έναν υπολογιστή που εκτελεί τις υπηρεσίες πληροφοριών Internet (IIS): "Revoked πιστοποιητικού προγράμματος-πελάτη 40...

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 842735 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τροποποίησης του μητρώου. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν να το τροποποιήσετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους τρόπους επαναφοράς του μητρώου εάν παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τον τρόπο επαναφοράς και τροποποίησης του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Έχετε έναν υπολογιστή με Windows XP που διαθέτει την ενημερωμένη έκδοση 835732 εγκατάσταση ασφαλείας. Όταν συνδέεστε στον υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP σε έναν υπολογιστή που βασίζεται σε Windows Server 2003 που εκτελεί τις υπηρεσίες πληροφοριών Internet (IIS) 6.0, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους, αφού επιλέξετε ένα πιστοποιητικό:
403.13 Πιστοποιητικό προγράμματος-πελάτη ανακλήθηκε
Αυτό το μήνυμα λάθους ενδέχεται να εμφανιστεί εάν ο αμοιβαίος έλεγχος ταυτότητας είναι ενεργοποιημένος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επίσης όταν συνδέεστε στον υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP με ασφάλεια, ενημερωμένη έκδοση 835732 εγκατεστημένη σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Microsoft Windows 2000 και Internet Information Services (IIS) 5.0.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας ενός χρονικού ορίου ανάκτησης στη λίστα ανάκλησης πιστοποιητικών (CRL).

Ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 835732 εισάγει μια νέα συμπεριφορά CryptoAPI για διακοπές δικτύου. Αυτή η αλλαγή έγινε πρώτα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της μεγάλες καθυστερήσεις που παρουσιάζονται εξαιτίας του αποκλεισμού CryptoAPI κατά τη διάρκεια της CRL ανακτήσεις όταν το URL προορισμού δεν είναι προσβάσιμο.

Στα Windows XP, η προεπιλεγμένη τιμή χρονικού ορίου είναι 15 δευτερόλεπτα. Τα Windows XP περιλαμβάνουν μια δυνατότητα την οποία επαναλήψεις τη λήψη σε ένα νήμα παρασκηνίου με μια προεπιλεγμένη τιμή χρονικού ορίου του 60 δευτερόλεπτα. CRL που βρίσκονται σε μια διεύθυνση URL Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) ενδέχεται να επηρεαστούν ιδιαίτερα εξαιτίας μια μειωμένη ταχύτητα μετάδοσης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Πρέπει να έχετε ένα από τα παρακάτω service pack εγκατεστημένο για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση:
 • Windows XP Service Pack 1 (SP1)
 • Windows XP Service Pack 2 (SP2)

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να επανεκκινήσετε την υπηρεσία DHCP.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά μια επείγουσα επιδιόρθωση που κυκλοφόρησε στο παρελθόν.

Πληροφορίες μητρώου

ΠΡΟΣΟΧΗΕνδέχεται να προκύψουν σοβαρά ζητήματα σε περίπτωση λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου με χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) ή άλλης μεθόδου. Λόγω αυτών των προβλημάτων, ενδέχεται να χρειαστεί εκ νέου εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα προβλήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

Αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, ρυθμίστε τις τιμές χρονικού ορίου ανάκτησης URL, τροποποιώντας το μητρώο. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΕκτέλεσηTYPERegeditκαι κατόπιν πατήστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Κάντε κλικ στο παρακάτω δευτερεύον κλειδί μητρώου:
  0\CertDllCreateCertificateChainEngine\Config HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptography\OID\EncodingType
 3. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΚλειδί.
 4. Πληκτρολογήστε το ακόλουθο όνομα για το νέο κλειδί και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER:
  ChainUrlRetrievalTimeoutMilliseconds
 5. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤιμή DWORD.
 6. Πληκτρολογήστε την τιμή χρονικού ορίου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Η καταχώρηση ChainUrlRetrievalTimeoutMilliseconds είναι το προεπιλεγμένο URL τιμή χρονικού ορίου λήξης για ανακτήσεις (AIA) πρόσβαση πληροφοριών αρχής και ανακτήσεις CRL δεν είναι αθροιστική.
  • Αυτή η τιμή αντιπροσωπεύει το χρονικό όριο σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Εάν αυτή η τιμή έχει οριστεί σε μηδέν (0) ή εάν δεν υπάρχει, χρησιμοποιείται μια προεπιλεγμένη τιμή 15,000 χιλιοστών του δευτερολέπτου.
 7. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΚλειδί.
 8. Πληκτρολογήστε το ακόλουθο όνομα για το νέο κλειδί και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER:
  ChainRevAccumulativeUrlRetrievalTimeoutMilliseconds
 9. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, σημείοΝέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΤιμή DWORD.
 10. Πληκτρολογήστε την τιμή χρονικού ορίου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.

  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  • Η καταχώρηση ChainRevAccumulativeUrlRetrievalTimeoutMilliseconds είναι η προεπιλεγμένη ανάκλησης αθροιστική URL χρονικού ορίου τιμή. Το πρώτο ανάκτησης URL ανάκλησης χρησιμοποιεί τα μισά από αυτήν την τιμή χρονικού ορίου.
  • Αυτή η τιμή αντιπροσωπεύει το χρονικό όριο σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Εάν αυτή η τιμή έχει οριστεί σε μηδέν (0) ή εάν δεν υπάρχει, χρησιμοποιείται μια προεπιλεγμένη τιμή από 20.000 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
 11. Κλείστε τον "Επεξεργαστή Μητρώου" (Registry Editor).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα με τοΗμερομηνία και ώρατο στοιχείο του πίνακα ελέγχου.
Τα Windows XP με SP1, εκδόσεις που βασίζονται σε 86 x
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμαΑπαίτηση SP
Crypt32.dll5.131.2600.1596580,60801-Οκτ-200423: 44X86SP1
Cryptnet.dll5.131.2600.159658,36801-Οκτ-200423: 44X86SP1
Winhttp.dll5.1.2600.1592331,77601-Οκτ-200408: 44X86SP1
Wintrust.dll5.131.2600.1592167,42401-Οκτ-200423: 44X86SP1
Efsadu.dll5.1.2600.159224,57601-Οκτ-200423: 44X86SP1
Windows XP με SP2, εκδόσεις που βασίζονται σε επεξεργαστή x86
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμαΑπαίτηση SP
Crypt32.dll5.131.2600.2524598,01601-Οκτ-200423: 34X86SP2
Cryptnet.dll5.131.2600.252464,51201-Οκτ-200423: 34X86SP2

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αιτία του διακομιστή σε ένα διακομιστή που βασίζεται στον Windows Server 2003, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
884115Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Ανάκληση πιστοποιητικού προγράμματος-πελάτη 403.13" όταν συνδέεστε σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows Server 2003 και Internet Information Services 6.0
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αιτία του διακομιστή σε ένα διακομιστή που βασίζεται στα Windows 2000, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
841632Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Έγινε ανάκληση του πιστοποιητικού πελάτη 403.13 " (403.13 client certificate revoked) μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας MS04-11
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 842735 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbexpertiseadvanced kbfix kbqfe kbhotfixserver kbmt KB842735 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:842735

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com