Kansainvälistä toimialueen nimeä eli IDN (Internationalized Domain Name) -nimeä käyttävää Web-sivustoa ei voi avata Internet Explorerissa

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 842848 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun yrität avata Web-sivuston, joka käyttää kansainvälistä toimialueen nimeä eli IDN (Internationalized Domain Name) -nimeä, näyttöön saattaa tulla seuraavankaltainen virhesanoma:

Sivua ei voi näyttää

Avattavassa sivussa on ongelmia, joten et voi tarkastella sitä.

Yritä seuraavaa:
  • Valitse Päivitä tai yritä myöhemmin uudelleen.
  • Avaa sivuston www.widgets-inc-10.com kotisivu ja etsi linkkejä sivuille, jotka sisältävät tarvitsemasi tiedot.
  • Jos sinulla pitäisi olla tarkasteluoikeudet tähän kansioon tai Web-sivuun, ota yhteyttä sivuston järjestelmänvalvojaan käyttämällä sivuston www.widgets-inc-10.com kotisivulla olevaa sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa.
11001 - Isäntää ei löydy
Internet Security and Acceleration Server

Syy

Tämä ongelma ilmenee, koska Microsoft Internet Explorer ei tue IDN-nimiä. IDN-nimet käyttävät muita kuin ASCII-merkkejä, eikä Internet Explorer pysty ratkaisemaan URL-osoitteita, joiden toimialuenimessä on muita kuin ASCII-merkkejä.

Ratkaisu

Voit ratkaista tämän ongelman asentamalla kolmannen osapuolen ohjelman, joka tukee IDN-nimiä. Esimerkiksi seuraavat kolmannen osapuolen ohjelmat tukevat IDN-nimiä: Saat tietokoneohjelman valmistajien yhteystiedot napsauttamalla jotakin artikkelin numeroa seuraavassa luettelossa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
65416 Kolmansien osapuolten laitteiston ja ohjelmiston valmistajien yhteystietoluettelo, A - K (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

60781 Kolmansien osapuolten laitteiston ja ohjelmiston valmistajien yhteystietoluettelo, L - P (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

60782 Kolmansien osapuolten laitteiston ja ohjelmiston valmistajien yhteystietoluettelo, Q - Z (tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Enemmän tietoa

IDN-nimi on toimialueen nimi, jossa on muita kuin ASCII-merkkejä. IDN-nimien avulla käyttäjät ja yritykset pystyvät luomaan toimialueen nimiä omalla kielellään. IETF (Internet Engineering Task Force) julkaisi IDN-standardin maaliskuussa 2004. Lisätietoja IDN-nimistä on seuraavan Web-sivuston IETF:n RFC (Request For Comment) -asiakirjassa 3490:
http://www.ietf.org/rfc/rfc3490.txt
Internet Explorer ei tällä hetkellä tue IDN-nimiä, mutta Microsoft tutkii IDN-tuen sisällyttämistä Internet Exploreriin ja muihin Microsoftin tuotteisiin.

Microsoft antaa kolmannen osapuolen yhteystiedot, jotta asiakas voi hankkia teknistä tukea. Nämä yhteystiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Microsoft ei takaa kolmannen osapuolen yhteystietojen paikkansapitävyyttä.

Tässä artikkelissa käsitellyt kolmansien osapuolten tuotteet ovat Microsoftista riippumattomien yritysten valmistamia. Microsoft ei anna näiden tuotteiden suorituskykyä tai luotettavuutta koskevaa takuuta.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 842848 - Viimeisin tarkistus: 7. joulukuuta 2005 - Versio: 2.2
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Service Pack 1
Hakusanat: 
kbtshoot kberrmsg kbenv kbprb KB842848

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com