Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους "Απαγορεύεται η πρόσβαση στον πόρο" όταν κάνετε ανακατεύθυνση μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Entourage για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 842874 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να ανακατευθύνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Microsoft Entourage 2004 για Mac, ενδέχεται να λάβετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:

Μήνυμα λάθους 1
Απαγορεύεται η πρόσβαση στον πόρο.
Μήνυμα λάθους 2
Πρόγραμμα-πελάτης δεν έχει δικαιώματα αποστολής ως αυτόν το χρήστη.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ο λογαριασμός σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκεται σε διακομιστή Microsoft Exchange όπου δεν έχετε δικαιώματα για να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ μέρους διαφορετικό λογαριασμό χρήστη.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 842874 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbemail kbpending kbbug kbmt KB842874 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:842874

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com