Οι ενέργειες κανόνα γραμματοκιβωτίου δεν εφαρμόζονται σε μηνύματα λίστα αλληλογραφίας στο Entourage για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 842876 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν λαμβάνετε ένα μήνυμα λίστα αλληλογραφίας στο Microsoft Entourage για Mac, εφαρμόζονται μόνο οι ενέργειες κανόνα διαχείρισης λίστας αλληλογραφίας στο μήνυμα της λίστας αλληλογραφίας. Οι ενέργειες κανόνα γραμματοκιβωτίου δεν εφαρμόζονται στο μήνυμα της λίστας αλληλογραφίας.

Αυτό το ζήτημα προκύπτει ακόμα και αν τοΔεν ισχύουν κανόνες για τη λίστα μηνυμάτωνΔεν είναι επιλεγμένο το πλαίσιο ελέγχου από τοΕκ των προτέρωνκαρτέλα με τοΕπεξεργασία κανόνα λίστα αλληλογραφίαςπαράθυρο διαλόγου.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πρέπει να εφαρμόσετε με μη αυτόματο τρόπο τις ενέργειες του κανόνα γραμματοκιβωτίου στο μήνυμα της λίστας αλληλογραφίας. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικ στο φάκελο του γραμματοκιβωτίου που περιέχει τα μηνύματα της λίστας αλληλογραφίας.
  2. Επιλέξτε τα μηνύματα που θέλετε να εφαρμόσετε τις ενέργειες του κανόνα γραμματοκιβωτίου σε.
  3. Στο διακομιστήΜήνυμαμενού, σημείοΕφαρμογή κανόνων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΌλοι οι κανόνεςΕάν θέλετε να εφαρμοστούν όλες οι κανόνες γραμματοκιβωτίου ή κάντε κλικ μόνο στον κανόνα γραμματοκιβώτιο που θέλετε να εφαρμόσετε στα μηνύματα.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 842876 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Entourage 2008 for Mac
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
  • Microsoft Office Excel 2008 for Mac
  • Microsoft Office PowerPoint 2008 for Mac
  • Microsoft Office Word 2008 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbemail kbnofix kbbug kbprb kbmt KB842876 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:842876

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com