Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα εικόνας μπορεί να μην έχετε το αντίστοιχο εικονίδιο συνημμένου στη στήλη συνημμένο στο Entourage για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 842877 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προβάλλετε το φάκελο "Απεσταλμένα" του Microsoft Office Entourage 2004 για Mac ή στο Microsoft Office Entourage 2008 για Mac, ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν συνημμένα εικόνας δεν έχουν το αντίστοιχο εικονίδιο συνημμένου με τοΣυνημμένο: ( Attachment:)COLUMN. Ωστόσο, εάν κάνετε κλικ στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η εικόνα είναι ορατά στο στοΠροεπισκόπησητμήμα του παραθύρου του Entourage για Mac.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει εάν επικολλήσετε ή εισαγάγετε την εικόνα ως ενσωματωμένη εικόνα σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, πρέπει να εισαγάγετε την εικόνα ως συνημμένο. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικΝέαΓια να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλαΣυνημμένο: ( Attachment:)Εικονίδιο (Icon).
  3. Εντοπίστε την εικόνα που θέλετε να επισυνάψετε, κάντε κλικ στο αρχείο εικόνας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλέξτε.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 842877 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Entourage 2008 for Mac
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
  • Microsoft Office Excel 2008 for Mac
  • Microsoft Office PowerPoint 2008 for Mac
  • Microsoft Office Word 2008 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbattachments kbemail kbprb kbmt KB842877 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:842877

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com