Μπορείτε με μη αυτόματο τρόπο δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange Server στο Entourage 2004 για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 842881 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο έναν νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Exchange σε Microsoft Entourage 2004 για Mac.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε κλικ στο κουμπίΝέαΣτοΛογαριασμοίπαράθυρο διαλόγου και στη συνέχεια κάντε κλικΡύθμιση παραμέτρων λογαριασμού με μη αυτόματο τρόπο, θα εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου που προορίζεται για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Post Office Protocol (POP).

Εάν κλείσετε αυτό το παράθυρο διαλόγου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΝέαΣτοΛογαριασμοίπαράθυρο διαλόγου ξανά, θα εμφανιστεί τοΝέος λογαριασμόςπαράθυρο διαλόγου που προορίζεται για τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP, Internet Message Access Protocol (IMAP) ή Hotmail. Ωστόσο, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange με τοΝέος λογαριασμόςπαράθυρο διαλόγου.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα και να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικΛογαριασμοίΣτο διακομιστήΕργαλείαΜενού (Menu).
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλαExchangeTAB.
  3. Κάντε κλικΝέα.
  4. Εάν δεν λάβετε τοΝέος λογαριασμόςπαράθυρο διαλόγου, μεταβείτε στο βήμα 5. Εάν λάβετε τοΝέος λογαριασμόςπαράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπίΒοήθημα μου.
  5. Κάντε κλικΡύθμιση παραμέτρων λογαριασμού με μη αυτόματο τρόπο.
Τώρα, μπορείτε να συμπληρώσετε τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Exchange.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 842881 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbemail kbaccounts kbpending kbbug kbmt KB842881 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:842881

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com