Λαμβάνετε ένα μήνυμα λάθους, όταν συνδέεστε με διακομιστές POP3 και SMTP που θα χρησιμοποιήσετε το NTLM έκδοση 1 στο Entourage 2004 για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 842882 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Microsoft Entourage 2004 για Mac, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με ένα από τα εξής:

Μήνυμα λάθους 1
Ο έλεγχος ταυτότητας απέτυχε επειδή το Entourage δεν υποστηρίζει οποιαδήποτε από τις μεθόδους ελέγχου ταυτότητας που είναι διαθέσιμες.
Μήνυμα λάθους 2
Δεν ήταν δυνατή η λήψη αλληλογραφίας αυτήν τη στιγμή. Ο διακομιστής για το λογαριασμό "η μεταβλητή xxxxx" επέστρεψε το σφάλμα "η εντολή δεν έχει υλοποιηθεί." Οι ρυθμίσεις ονόματος χρήστη/κωδικού πρόσβασης ή ασφάλεια μπορεί να είναι σωστές. Θέλετε να δοκιμάσετε re-entering τον κωδικό πρόσβασής σας;

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν το Post Office Protocol έκδοση 3 (POP3) διακομιστή ή ο διακομιστής Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) χρησιμοποιεί τον έλεγχο ταυτότητας NTLM έκδοση 1. Entourage 2004 για Mac υποστηρίζει πλέον τον έλεγχο ταυτότητας NTLM έκδοση 1.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΠαλαιότερες εκδόσεις του MSN, το Microsoft Network, οι διακομιστές POP3 ή διακομιστές SMTP ενδέχεται να εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τον έλεγχο ταυτότητας NTLM έκδοση 1.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετεγκατάσταση των προηγούμενων λογαριασμό MSN σε ένα λογαριασμό Hotmail, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web και, στη συνέχεια, κάντε λήψη του Microsoft MSN Messenger για Mac:
http://www.microsoft.com/mac/downloads.aspx

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός λογαριασμού Hotmail στο Microsoft Entourage, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
272573Πώς να ρυθμίσετε το Entourage να στέλνετε και να λαμβάνετε Hotmail

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 842882 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbprb kbmt KB842882 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:842882

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com