Er wordt een foutbericht weergegeven wanneer u verbinding maakt met POP3 en SMTP-servers NTLM versie 1 in Entourage 2004 voor Mac gebruiken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 842882 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u probeert te verzenden of ontvangen van e-mailberichten in Microsoft Entourage 2004 voor Mac, wordt een foutbericht van de volgende strekking:

Foutbericht 1
Verificatie is mislukt omdat Entourage geen ondersteuning van de beschikbare verificatiemethoden.
Foutbericht 2
E-mail kan niet op dit moment ontvangen. De server voor de account 'xxxxx' fout de "opdracht niet geïmplementeerd." Uw gebruikersnaam en wachtwoord of beveiliging instellingen mogelijk onjuist. Wilt u uw wachtwoord opnieuw proberen?

Oorzaak

Dit probleem treedt op wanneer de Post Office Protocol versie 3 (POP3) server of de server SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) versie 1-NTLM-verificatie gebruikt. Entourage 2004 voor Mac ondersteunt geen NTLM-verificatie versie 1.

OpmerkingEerdere versies van MSN, The Microsoft Network, POP3-servers of SMTP-servers mogelijk wel NTLM-verificatie versie 1 gebruiken.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

De volgende Microsoft-website voor meer informatie over het migreren van een eerdere MSN-account een Hotmail-account en vervolgens Microsoft MSN Messenger voor Mac downloaden:
http://www.Microsoft.com/Mac/downloads.aspx

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over hoe u een Hotmail-account in Microsoft Entourage:
272573Verzenden en ontvangen van Hotmail Entourage instellen

Eigenschappen

Artikel ID: 842882 - Laatste beoordeling: donderdag 6 oktober 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbprb kbmt KB842882 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:842882

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com