Λεπτομέρειες σχετικά με την κοινή χρήση των έργων στο Entourage για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 842884 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Microsoft Entourage για Mac επιτρέπει την κοινή χρήση ενός έργου με άλλους, ώστε να έχουν πλήρη πρόσβαση στο ίδιο σύνολο των πληροφοριών του έργου. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πληροφορίες έργου με χρήση διακομιστή αμοιβαία πρόσβαση σε δίκτυο ή αποθηκεύοντας το έργο σε έναν κοινόχρηστο φάκελο στον υπολογιστή σας. Κάθε συνδρομητής σε ένα έργο μπορεί να κάνει αλλαγές στα δεδομένα του έργου και να ελέγχετε ό, τι είναι κοινόχρηστο με άλλα άτομα.

Περισσότερες πληροφορίες

Πρόσκληση σε άλλους για να συμμετάσχετε σε έναν κοινόχρηστο έργο

Το άτομο που δημιουργεί το έργο προσκαλεί σε άλλα άτομα να εγγραφούν στο έργο, τα αποστέλλοντας μια πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όλους τους συνδρομητές σε έργο έχουν πρόσβαση για να προσθέσετε, να καταργήσετε και να τροποποιήσετε κοινόχρηστες πληροφορίες του έργου. Τους στη συνέχεια επίσης να στείλετε προσκλήσεων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε άλλους συνδρομητές αφού πρώτα γίνεται κοινή χρήση του έργου.

Για να στείλετε μια πρόσκληση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα κοινόχρηστο έργο, ακολουθήστε αυτά τα βήμα:
 1. Εκκίνηση του Entourage για Mac.
 2. Κάντε κλικΤο Κέντρο έργων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κοινόχρηστο έργο που θέλετε να προσκαλέσετε άλλα άτομα να συμμετάσχουν.
 3. Κάντε κλικΚοινόχρηστο_στοιχείοΚάντε κλικΓια να προσκαλέσετε άτομα να συμμετάσχουν έργου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΔημιουργία πρόσκλησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 4. Απευθύνετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑποστολή τώρα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν το έργο δεν είναι ήδη κοινόχρηστο, τοΓια να προσκαλέσετε άτομα να συμμετάσχουν έργουη επιλογή δεν θα είναι διαθέσιμες. Κάντε κλικΈναρξη κοινής χρήσης, και στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες για να κάνετε κοινή χρήση του έργου πριν να προσκαλέσετε άλλα άτομα να συμμετάσχουν.

Επιπλέον, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε προσκλήσεων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για κοινόχρηστο έργα που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας.

Εγγραφείτε σε ένα κοινόχρηστο έργο

Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα κοινόχρηστο έργο, είτε λαμβάνετε μια πρόσκληση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ανοίγοντας το αρχείο κοινόχρηστο έργο (.rge). Για να εγγραφείτε σε ένα κοινόχρηστο έργο, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Μέθοδος 1

Λαμβάνετε μια πρόσκληση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Εκκίνηση του Entourage για Mac.
 2. Κάντε κλικMAIL, και στη συνέχεια ανοίξτε την πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 3. Με την πρόσκληση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στο κουμπίΚάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο κοινόχρηστο έργο"Κοινόχρηστο έργο"ΌπουΚοινόχρηστο έργοείναι το όνομα του έργου.

Μέθοδος 2

Ανοίξτε το αρχείο κοινόχρηστο έργο (.rge). Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
 1. Εκκίνηση του Entourage για Mac.
 2. Κάντε κλικΤο Κέντρο έργων, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕγγραφείτε σε ένα έργοΣτο διακομιστήFILEΜενού (Menu).
 3. Εντοπίστε το αρχείο έργου (.rge) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλέξτε.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣας σε δύο από αυτές τις μεθόδους, Entourage για Mac δεν ενημερώσει ότι άλλοι χρήστες έχουν συμμετέχει στο κοινόχρηστο έργο ή ότι μπορεί να έχουν πλήρη πρόσβαση σε κοινόχρηστα στοιχεία στο κοινόχρηστο έργο.

Σημειώσεις σχετικά με κοινόχρηστα έργα

Αν ένα κοινόχρηστο έργο είναι αποθηκευμένο σε έναν κοινόχρηστο φάκελο στον υπολογιστή του εκδότη, αντί σε ένα διακομιστή δικτύου, ο εκδότης δεν μπορεί να στείλει μια πρόσκληση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδέσετε το έργο. Πρέπει να εγγραφείτε με μη αυτόματο τρόπο κάνοντας κλικΕγγραφείτε σε ένα έργοΣτο διακομιστήFILEστο μενού τουΤο Κέντρο έργων.

Όταν δημιουργείτε ένα έργο, πρέπει πρώτα να μοιραστείτε το έργο και στη συνέχεια τα στοιχεία μεμονωμένο έργο μπορεί να κοινή χρήση ή να δεν κοινοποιούνται.

Όπου μπορείτε να μοιραστείτε ένα έργο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα δικαιώματα ορίζονται σωστά στον κοινόχρηστο φάκελο όπου είναι αποθηκευμένο το κοινόχρηστο έργο για να διατηρήσετε τα κατάλληλα δικαιώματα πρόσβασης για το κοινόχρηστο έργο και να περιορίσετε την πρόσβαση σε πληροφορίες σε αυτά τα άτομα που έχουν δικαιώματα που έχουν οριστεί στον κοινόχρηστο φάκελο.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Entourage 2004 για Mac, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
871016Το Entourage 2004 για Mac Me.html ανάγνωσης

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 842884 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Entourage 2008 for Mac
 • Microsoft Entourage 2004 for Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbhowto kbprb kbmt KB842884 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:842884

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com