Az Internet Explorer címsora nem látható

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 842903 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Fontos! Ebben a cikkben a rendszerleíró adatbázis módosításával kapcsolatos tudnivalók olvashatók. A rendszerleíró adatbázis módosítása előtt feltétlenül készítsen biztonsági másolatot arról, és csak akkor fogjon hozzá, ha probléma esetén tisztában van a rendszerleíró adatbázis visszaállításának módjával. A rendszerleíró adatbázis biztonsági mentéséről, visszaállításáról és módosításáról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
256986 A Microsoft Windows rendszerleíró adatbázisának ismertetése

A jelenség

A Microsoft Internet Explorer 6 programban azt tapasztalhatja, hogy eltűnik a címsor.

Oka

Ezt a problémát akkor észlelheti, ha a program eszköztár-beállításaiban a címsor megjelenítése ki van kapcsolva, vagy pedig a rendszerleíró adatbázis egyik kulcsával van probléma.

A megoldás

A problémát az eszköztár-beállítások módosításával, illetve a
WebBrowser
rendszerleíró kulcs törlésével szüntetheti meg.

1. módszer: Az eszköztár-beállítások megváltoztatása

A következőképpen változtathatja meg az eszköztár-beállításokat:
 1. Indítsa el az Internet Explorer programot, és mutasson a Nézet menü Eszköztárak pontjára.
 2. Ha a Címsor elem mellett nem látható pipa, kattintson a Címsor elemre az eszköztár bekapcsolásához. Ha van pipa a Címsor mellett, kattintson a Címsor elemre a pipa eltávolításához, majd a Címsor elemre ismételten kattintva pipálja ki újból az eszköztárat.
 3. Ha a Cím eszköztár a programablak jobb felső sarkában helyezkedik el és nem használható, kattintson a jobb gombbal a Cím feliratra, és a pipa eltávolításával kapcsolja ki az Eszköztár zárolása beállítást.
 4. Kattintson a Cím feliratra az egérgomb lenyomva tartásával, és húzza a Cím eszköztárat a kívánt pozícióba.
Ha a probléma ezután is fennáll, próbálkozzon a 2. módszerrel.

2. módszer: A WebBrowser rendszerleíró kulcs törlése

Figyelem! A Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő helytelen használata komoly problémákhoz vezethet, amelyek az operációs rendszer újratelepítését tehetik szükségessé. A Microsoft nem garantálja a Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő nem megfelelő használata miatt fellépő problémák megoldhatóságát. A Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőt saját kockázatára használhatja.

A
WebBrowser
rendszerleíró kulcsot a következőképpen törölheti:
 1. Kattintson a Start gombra, majd a Futtatás parancsra, írja be a regedit parancsot a Megnyitás mezőbe, végül kattintson az OK gombra.
 2. Keresse meg a következő rendszerleíró kulcsot:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar
 3. Kattintson a jobb gombbal a WebBrowser kulcsra, válassza a Törlés parancsot, majd kattintson az Igen gombra.
 4. Nyissa meg az Internet Explorer programot, kattintson a Nézet menüre, és mutasson az Eszköztárak pontra. Láthatja, hogy visszaállt az eszköztárak alapértelmezett beállítása.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 842903 - Utolsó ellenőrzés: 2005. június 7. - Verziószám: 1.2
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 SP1
Kulcsszavak: 
kbprb KB842903
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com