Εικόνες αποκλείονται όταν ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook Express σε έναν υπολογιστή που βασίζεται σε Windows XP Service Pack 2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 843018 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Σημαντικό Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες που σας δείχνουν πώς μπορείτε να χαμηλώσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας ή να απενεργοποιήσετε τις δυνατότητες ασφαλείας σε έναν υπολογιστή. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές για να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Πριν κάνετε αυτές τις αλλαγές, συνιστάται να εκτιμήσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την εφαρμογή αυτής της λύσης στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Εάν εφαρμόσετε αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης, λάβετε τα κατάλληλα πρόσθετα μέτρα για την προστασία του συστήματός σας.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Microsoft Outlook Express σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2), αποκλείονται οι περιοχές στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να περιέχουν εικόνες. Κράτηση θέσης εμφανίζεται ένα κόκκινο Χ αυτές τις περιοχές. Επιπλέον, σας ζητείται το ακόλουθο μήνυμα ακριβώς πάνω από το παράθυρο περιεχομένου του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Ορισμένες εικόνες έχουν αποκλειστεί για να αποτρέψουν την αναγνώριση του υπολογιστή του αποστολέα. Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε λήψη των εικόνων.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά προκύπτει επειδή η νέα επιλογή ασφαλείας Αποκλεισμός εικόνων και άλλου εξωτερικού περιεχομένου σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο HTML . Από προεπιλογή, αυτή η επιλογή είναι ενεργοποιημένη στο Outlook Express μετά την εγκατάσταση του Windows XP SP2.

Αυτό βοηθά στην επιλογή αποφύγετε την προβολή ενδεχομένως προσβλητικού υλικού, σάς επιτρέπει να αποφασίσετε ποιες εικόνες που θέλετε να κάνετε λήψη και βοηθά στη μείωση των μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που λαμβάνετε. Συνιστάται να αφήσετε αυτή επιλογή Ενεργοποίηση σε και να κάνετε λήψη εικόνων για αξιόπιστες μόνο μηνύματα. Για να γίνει αυτό, κάντε κλικ στη γραμμή πληροφοριών για να κάνετε λήψη των εικόνων για κάθε μήνυμα. Η γραμμή πληροφοριών είναι το διαφημιστικό πλαίσιο που βρίσκεται κοντά στο επάνω μέρος ένα αξιόπιστο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, απενεργοποιήστε την επιλογή " Αποκλεισμός εικόνων και άλλου εξωτερικού περιεχομένου σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο HTML ".

Τρόπος ενεργοποίησης της εικόνες Internet στο Outlook Express

Για να επιλύσετε με μη αυτόματο τρόπο αυτήν τη συμπεριφορά, απενεργοποιήστε την επιλογή Αποκλεισμός εικόνων και άλλου εξωτερικού περιεχομένου σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο HTML . Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Προειδοποίηση Η επιλογή Αποκλεισμός εικόνων και άλλου εξωτερικού περιεχομένου σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο HTML είναι μια δυνατότητα ασφαλείας που περιλαμβάνεται στο Windows XP SP2 για να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία (spam). Συνιστάται να μην απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή.
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτεπρογράμματακαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OutlookExpress.
  2. Στο μενού Εργαλεία , κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογέςκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα ασφάλεια.
  3. Κάντε κλικ για να καταργήσετε το πλαίσιο ελέγχου Αποκλεισμός εικόνων και άλλου externalcontent σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο HTML .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Περισσότερες πληροφορίες

Από προεπιλογή, το Outlook Express αποκλείει όλο το περιεχόμενο HTML που αναφέρεται από μια εξωτερική θέση. Πολλοί αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας περιλαμβάνουν ένα URL εικόνας στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Το URL εικόνας ειδοποιεί το διακομιστή Web του αποστολέα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας όταν ανοίγετε ή κάνετε προεπισκόπηση του μηνύματος. Αυτό το είδος του URL εικόνας είναι επίσης γνωστό ως Web beacon. Ακολουθεί ένα δείγμα προειδοποιητικού σήματος Web:
<img src="">MyServer/CGI-Bin/Program; e =σας-e-mail-διεύθυνση-εδώ>
Αν κάνετε προεπισκόπηση ή ανοίξετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχει αυτό το είδος αναφοράς εικόνας, ίσως κάνετε τον υπολογιστή σας στόχο για περισσότερη ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Για να αποτραπεί αυτό το είδος προειδοποιητικού σήματος Web, όταν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου HTML περιέχει αναφορές, όπως συνδέσεις και διαφημιστικά πλαίσια σε μια εξωτερική διεύθυνση URL, το πρόγραμμα προβολής HTML του Outlook Express δεν αποδίδει αυτόματα το εξωτερικό περιεχόμενο. Αντίθετα, όταν ανοίξετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι περιοχές του μηνύματος που περιέχουν συνήθως ενσωματωμένες εικόνες κράτησης θέσης εμφανίζεται ένα κόκκινο Χ.

Για να κάνετε λήψη εξωτερικού περιεχομένου για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε να μπορείτε να προβάλετε τις αποκλεισμένες εικόνες, κάντε κλικ στην ενσωματωμένη υπερ-σύνδεση του παρακάτω κειμένου, ακριβώς επάνω από το παράθυρο περιεχομένου του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Ορισμένες εικόνες έχουν αποκλειστεί για να αποτρέψουν την αναγνώριση του υπολογιστή του αποστολέα. Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε λήψη των εικόνων.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο το Microsoft Office Outlook 2003 αποκλεισμού εξωτερικού περιεχομένου HTML, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
831608 Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Αυτόματη ρύθμιση λήψης της εικόνας για να προσδιορίσετε πώς το Outlook 2003 αποκλεισμού εξωτερικού περιεχομένου HTML

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 843018 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook Express 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbdialup kbnetwork kbsecurity kbconfig kbemail kbprb kbmt KB843018 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 843018

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com