Opri codul de eroare 0x000000D1 când vă închide Windows XP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 843091 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când se închide un computer bazat pe Microsoft Windows XP, este posibil să primiți o "Stop 0xD1 în TCPIP.SYS"mesaj de eroare. Trebuie să apoi opriți și apoi porniți computerul pentru a recupera. Modificările de profil de utilizator pot fi pierdute.

Când reporniți computerul, este posibil să primiți următoarea eroare:
Windows are recuperate de la un eroare gravă
Aceste simptome pot apărea nu fiecare dată când se închide computerul.

CAUZĂ

Această problemă se poate produce dacă utilizați securitate Internet Protocol (IPSec) din mediul dvs.

REZOLUȚIE

Service pack informații

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent service pack pentru Microsoft Windows XP. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
322389 Cum se obține ultimul pachet de service Windows XP

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Nu există cerințe preliminare necesare.

Cerință de repornire

Nu aveți să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește nici o altă remediere.

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau ulterior) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală coordonată (UTC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila din instrumentul dată și oră din panoul de Control.
Windows XP 64-bit edition
  Date     Time  Version    Size    File name
  -------------------------------------------------------
  24-May-2004 21:52 5.1.2600.1535 1,106,688 Tcpip.sys
Windows XP 32-bit a redacta
  Date     Time  Version    Size   File name
  -----------------------------------------------------
  25-May-2004 00:48 5.1.2600.1535 323,072 Tcpip.sys

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la". Această problemă a fost corectată în primul rând în Microsoft Windows XP Service Pack 2.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru informații suplimentare despre cum sunt numite pachetelor de remedieri rapide, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
816915Schemă de denumire noi pentru pachetele de actualizare de software-ul Microsoft Windows
Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
824684Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 843091 - Ultima examinare: 16 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbwinxpsp2fix kberrmsg kbnetwork kbuser kbperformance kbsecurity kbbug kbfix kbwinxppresp2fix kbmt KB843091 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:843091

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com