Δεν μπορείτε να προγραμματίσετε μια εργασία απομακρυσμένα, χρησιμοποιώντας την εντολή AT από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 843250 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Κατά την προσπάθειά σας να προγραμματίσετε μια εργασία σε έναν Microsoft Windows NT 4.0 που βασίζεται σε υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τοκατά τηνεντολή από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Microsoft Windows XP, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η υπηρεσία ελέγχου ταυτότητας είναι άγνωστο.
Κατά την προσπάθειά σας να προγραμματίσετε μια εργασία σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Microsoft Windows 2000 ή σε έναν υπολογιστή που βασίζεται σε Microsoft Windows Server 2003 χρησιμοποιώντας τοκατά τηνεντολή από έναν υπολογιστή με Windows XP που βρίσκεται σε μη αξιόπιστο τομέα, ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Date Timestamp Error IUCTL Failed to download iuident.cab from http://www.windowsupdate.com/v4/ to C:\Program Files\WindowsUpdate\V4\temp Error 0x80070005: Access is denied.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, εάν ισχύει κάποια από τις ακόλουθες συνθήκες:
 • Εγκαθιστάτε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας MS04-011 σε σας των Windows XP που βασίζεται σε υπολογιστή.

  Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το MS04-011 ασφαλείας ενημερωμένης έκδοσης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  835732MS04-011: Ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τα Microsoft Windows
  Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας MS04-011 περιλαμβάνει τις ακόλουθες αλλαγές:
  • Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας αλλάζει την κλήση απομακρυσμένης διαδικασίας (RPC) η σύνδεση του υπολογιστή-πελάτη στο Netapi32.dll όταν γίνει κλήση τουNetScheduleJobAddFunction.
  • Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας περιλαμβάνει μια κλήση προς τονRpcBindingSetAuthInfoExσυνάρτηση που έχει το RPC_C_AUTHN_LEVEL_PKT_PRIVACY, αλλά σταθερά το επίπεδο ελέγχου ταυτότητας. Αυτή η κλήση συμφωνεί με την κλήση του διακομιστή για τηνRpcServerRegisterAuthInfoη λειτουργία που έχει η σταθερά του επιπέδου ελέγχου ταυτότητας RPC_C_AUTHN_WINNT.
  Επειδή η υπηρεσία των Windows NT 4.0 χρονοδιαγράμματος (Atsvc.exe) δεν καταχωρεί μια υπηρεσία παροχής ασφαλείας, Atsvc δεν μπορεί να δεχτεί την κλήση με έλεγχο ταυτότητας. Υπολογιστές που βασίζονται στα Windows 2000 και Windows Server 2003 που βασίζεται σε υπολογιστές που βρίσκονται σε μη αξιόπιστους τομείς δεν μπορεί να δεχτεί την κλήση με έλεγχο ταυτότητας όταν τις πιστοποιήσεις ελέγχου ταυτότητας δεν είναι δυνατό να επικυρωθεί.
 • Δοκιμάστε να προγραμματίσετε μια εργασία σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000 με μη αξιόπιστη ή σε μη αξιόπιστο υπολογιστή που βασίζεται σε Windows Server 2003 από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP μετά την εγκατάσταση του KB831003 την επείγουσα επιδιόρθωση.

  Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την επείγουσα επιδιόρθωση KB831003, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  831003Προγραμματισμένες εργασίες που χρησιμοποιούν NTAUTHORITY\SYSTEM να μην εκτελούνται σωστά

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτή η άμεση επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το πρόβλημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, συνιστούμε να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση λογισμικού που περιέχει αυτήν την άμεση επιδιόρθωση.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση απαιτεί το Windows XP Service Pack 1.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή, αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
Windows XP, εκδόσεις 32 bit
  Date     Time  Version    Size   File name
  --------------------------------------------------------
  07-Jun-2004 17:45 5.1.2600.1539 376,832 Netapi32.dll
Windows XP, εκδόσεις 64-bit
  Date     Time  Version    Size   File name   Platform
  -------------------------------------------------------------------
  07-Jun-2004 18:00 5.1.2600.1539 905,728 Netapi32.dll  IA-64
  07-Jun-2004 17:45 5.1.2600.1539 376,832 Wnetapi32.dll x86

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε το ζήτημα όπου δεν μπορείτε να προγραμματίσετε μια εργασία σε ένα αξιόπιστο υπολογιστή που βασίζεται στα Windows 2000 ή σε ένα αξιόπιστο υπολογιστή που βασίζεται σε Windows Server 2003 από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP μετά την εγκατάσταση της επείγουσας επιδιόρθωσης KB831003, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Μέθοδος 1

 1. Πληκτρολογήστε την εξής εντολή σε μια γραμμή εντολών και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο ENTER:
  NET χρήση \\untrusted_server_name\ipc$ /savecred
 2. Όταν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας για τον αξιόπιστο τομέα και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 3. Όταν σας ζητηθεί, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης για τον αξιόπιστο τομέα και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 4. Εκτέλεση της προγραμματισμένης εργασίας, χρησιμοποιώντας τοκατά τηνΕντολή.

Μέθοδος 2

 1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
 2. Διπλό κλικΛογαριασμοί χρηστών (User Accounts).
 3. Στο διακομιστήΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΔιαχείριση κωδικών πρόσβασης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίADD.
 4. ΣτοSERVERΠληκτρολογήστε το όνομα του διακομιστή στον οποίο θέλετε να εκτελεστεί η προγραμματισμένη εργασία.
 5. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη με τοΌνομα χρήστη (User name)Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας στοPASSWORDπλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικOk.
 6. Κάντε κλικClose (Κλείσιμο), και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 7. Εκτέλεση της προγραμματισμένης εργασίας, χρησιμοποιώντας τοκατά τηνΕντολή.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοNetScheduleJobAddλειτουργία, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa370614.aspx
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τοRpcServerRegisterAuthInfoλειτουργία, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/aa378438.aspx
Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 843250 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbHotfixServer kbwinxpsp2fix kberrmsg kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB843250 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:843250

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com