Η εικόνα JPEG εμφανίζεται δύο φορές σε ένα έγγραφο του Office 2003 κατά την εκτύπωση στα Windows 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 843284 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν εκτυπώνετε ένα αρχείο του Microsoft Office 2003 που περιέχει μια εικόνα συνδέσμου φωτογραφιών ειδικού ομάδας (JPEG), η εικόνα JPEG μπορεί να εμφανίζεται δύο φορές όπου θα πρέπει να εμφανίζεται μόνο η μεμονωμένη εικόνα. Ωστόσο, το υπόλοιπο του εγγράφου εκτυπώνεται σωστά. Για παράδειγμα, αυτό το σύμπτωμα μπορεί να προκύψει, όταν εκτυπώνετε ένα έγγραφο του Microsoft Word, ένα έγγραφο του Microsoft Publisher ή μια παρουσίαση του Microsoft PowerPoint.

Αιτία

Το ζήτημα αυτό ενδέχεται να προκύψει όταν ισχύουν οι ακόλουθες συνθήκες:
 • Μπορείτε να εκτυπώσετε σε έναν εκτυπωτή PostScript που έχει ρυθμιστεί για το επίπεδο γλώσσας PostScript 2 ή σε γλώσσα PostScript επιπέδου 3.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα οδήγησης Pscript5.dll.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑπό προεπιλογή, το αρχείο Pscript5.dll είναι το πρόγραμμα οδήγησης PostScript για υπολογιστές που βασίζονται στα Windows 2000.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Μια άμεση επιδιόρθωση που υποστηρίζεται είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, αυτή η άμεση επιδιόρθωση προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την άμεση επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Εάν η άμεση επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, θα υπάρχει μια ενότητα με τίτλο "Διαθέσιμη λήψη άμεσης επιδιόρθωσης" στην αρχή του άρθρου της Γνωσιακής βάσης (Knowledge Base). Εάν δεν εμφανίζεται αυτή η ενότητα, υποβάλλετε μια αίτηση στην Εξυπηρέτηση και Υποστήριξη Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) για λάβετε την άμεση επιδιόρθωση.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή εάν είναι απαραίτητη η αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη άμεση επιδιόρθωση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης. Για μια ολοκληρωμένη λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνων της Εξυπηρέτησης και Υποστήριξης Πελατών της Microsoft (Microsoft Customer Service and Support) ή για να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή αίτηση εξυπηρέτησης, επισκεφθείτε την παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΗ φόρμα "Λήψης επείγουσας επιδιόρθωσης είναι διαθέσιμες" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, τότε η άμεση επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν τη γλώσσα.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Δεν απαιτούνται προϋποθέσεις.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή, αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της άμεσης επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
  Date     Time  Version      Size  File name
  --------------------------------------------------------------
  13-Jul-2004 01:48 5.0.2195.6958   231,696 Gdi32.dll    
  13-Jul-2004 01:48 5.0.2195.6898   37,136 Mf3216.dll    

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το θέμα, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους.

Ορίστε τη γλώσσα PostScript επιπέδου στο επίπεδο 1

Για να ορίσετε τη γλώσσα PostScript επιπέδου για το επίπεδο 1 PostScript προγράμματα οδήγησης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηρυθμίσεις, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOffice Systems Printer.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στον εκτυπωτή PostScript που χρησιμοποιείτε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλαΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΠροεπιλογές εκτύπωσης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΓια προχωρημένους (Advanced).
 4. expandΕπιλογές postScript.
 5. Κάντε κλικ στην καρτέλαΕπίπεδο γλώσσας postScriptπλαίσιο και στη συνέχεια πληκτρολογήστε1Για να ορίσετε τη γλώσσα PostScript επιπέδου στο επίπεδο 1.
 6. Κλείστε το παράθυρο διαλόγου ιδιοτήτων εκτυπωτή.

Απενεργοποιήστε τις σύνθετες δυνατότητες εκτύπωσης για προγράμματα οδήγησης γλώσσα ελέγχου εκτυπωτή (PCL).

Για να απενεργοποιήσετε τις προηγμένες δυνατότητες εκτύπωσης για προγράμματα οδήγησης PCL, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηρυθμίσεις, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOffice Systems Printer.
 2. Κάντε δεξιό κλικ στον εκτυπωτή PostScript που χρησιμοποιείτε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες (Properties).
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλαΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίΠροεπιλογές εκτύπωσης, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΓια προχωρημένους (Advanced).
 4. ΣτοΠροηγμένες δυνατότητες εκτύπωσηςλίστα, κάντε κλικ στο κουμπίΑπενεργοποιημένο.
 5. Κλείστε το παράθυρο διαλόγου ιδιοτήτων εκτυπωτή.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ονομασίας των πακέτων επειγουσών επιδιορθώσεων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
816915Νέα διάταξη ονομασίας αρχείων για πακέτα ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού των Microsoft Windows
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη βασική ορολογία που χρησιμοποιείται για την περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 843284 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Publisher 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfileprintservices kbbug kbfix kbwin2000presp5fix kbmt KB843284 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:843284

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com