A Windows Media Services 9 Series 2004. július 13-án kiadott szoftverfrissítő csomagjának ismertetése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 843496 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft közzétett egy szoftverfrissítő csomagot a Microsoft Windows Media Services 9 Series termékhez.

A cikk a szoftverfrissítő csomagot érintő alábbi témákkal foglalkozik:
 • A szoftverfrissítő csomaggal javított problémák
 • A szoftverfrissítő csomag telepítésének előfeltételei
 • Újra kell-e indítani a szoftverfrissítő csomag telepítése után a számítógépet?
 • A szoftverfrissítő csomagot felváltó egyéb szoftverfrissítő csomagok
 • Szükséges-e módosításokat végezni a rendszerleíró adatbázisban a szoftverfrissítő csomagokban található szoftverfrissítések használatához?
 • A szoftverfrissítő csomagban található fájlok

BEVEZETÉS

A cikk ismerteti a Windows Media Services 9 Series azon problémáit, melyek javítását a Windows Media Services 9 Series 2004. július 13-án kiadott szoftverfrissítő csomagja tartalmazza.

A szoftverfrissítő csomaggal javított problémák

A szoftverfrissítő csomag engedélyezi a Windows eseménykövetőjének (ETW) használatát a Windows Media Services 9 Series termékkel. Ezt a funkciót a Microsoft terméktámogatási szolgálata problémaelhárító eszközként használhatja a különböző kiszolgálóproblémák diagnosztizálására.

A szoftverfrissítő csomag emellett tartalmazza az alábbiakban ismertetett hibák javításait is.

Megjegyzés: Az alábbi cikkek közül néhány olyan névtérbeállításokra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek módosításával megváltoztatható bizonyos szolgáltatások teljesítménye.
818127 Javítás:Egy felhasználók által tapasztalt nem kívánatos jelenség bizonyos Windows Media Services 9 Series alapú műsorszórási és igény szerinti forgatókönyvek esetén (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
827561 Javítás:Előfordulhat, hogy újra be kell jelenteni az állomást egy Windows Media Services 9 Series alapú csoportos adás esetén (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
839304 Javítás:Frissítés Windows Media Services 9 Series kiszolgálókhoz (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
840411 Javítás: Lehetséges, hogy a Windows Media Services 9 Series esetén a nagysebességű gyorsítótárazás nem működik együtt egy egyéni bővítménnyel (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

További információ

A szoftverfrissítő csomag beszerzése

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A WindowsMedia9-KB843496-HUN.exe csomag letöltése.

További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzésére a kiadás napján rendelkezésre álló legfrissebb vírusellenőrző szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Előfeltételek

A szoftverfrissítő csomag telepítésének nincs előfeltétele.

Újraindítás szükségessége

A szoftverfrissítő csomagnak le kell állítania a szolgáltatást, le kell cserélnie egy fájlt, és újra kell indítania a szolgáltatást. Ha a szolgáltatás valamilyen oknál fogva nem állítható le, a telepítő kérheti a számítógép újraindítását.

Információk a csomag helyettesítésével kapcsolatban

Ez a szoftverfrissítő csomag szerepelni fog a Microsoft Windows Server 2003 következő szervizcsomagjában.

A rendszerleíró adatbázisra vonatkozó információk

A szoftverfrissítő csomagban található szoftverfrissítések egyikének engedélyezéséhez sincs szükség rendszerleíró kulcsok létrehozására vagy módosítására.

A csomagban található fájlokkal kapcsolatos információk

A szoftverfrissítés angol verziója a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájl dátuma és időpontja egyezményes idő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációk megtekintése során ezek az adatok helyi időre konvertálódnak. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum    Idő  Verzió     Méret  Fájlnév
  --------------------------------------------------------
  2004.06.11. 20:56 9.0.0.3380 2 782 720 Wmsserver.dll
Megjegyzés: A szoftverfrissítő csomag csak a cikkben tárgyalt problémák javításához szükséges fájlokat tartalmazza. Elképzelhető, hogy ez a szoftverfrissítő csomag nem tartalmazza az összes olyan fájlt, mely a termék legújabb kiadására való teljes frissítéséhez szükséges.

A szoftverfrissítő csomag telepítésével kapcsolatos további tudnivalókért tanulmányozza a csomagban található Readme.txt nevű fájlt.

Hivatkozások

További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 843496 - Utolsó ellenőrzés: 2006. február 20. - Verziószám: 3.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbqfe kbupdate kbhotfixrollup KB843496
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com