Modificarea tipului de înregistrare pe un cont după ce închideți anului în contabilitate pentru Microsoft Dynamics GP

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 864913 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Tipul de înregistrare determină modul în care soldul contului vor fi tratate în timpul procesului de închidere la sfârșitul anului în contabilitate în Microsoft Dynamics GP. Conturile de bilanț contabil va fi rulat cu nerăbdare să anul viitor, și conturile de Profit ?i pierderi va fi rulat în considerare câștigurile reținute.

Cauză

Această problemă se produce dacă selectați tipul de înregistrare incorectă pentru contul în fereastra întreținere cont când parametrizați General Ledger conturi în Microsoft Dynamics GP, există două opțiuni pentru Tipul de înregistrare: Bilanț contabil sau Profit și pierdere.

Rezoluție

Utilizați una dintre următoarele metode pentru a corecta tipul de înregistrare pentru anul viitor. În cazul în care contul este ar trebui să fie un cont de profit și pierderi, utilizați metoda 1. În cazul în care contul este ar trebui să fie un cont de bilanț contabil, utilizați metoda 2.

Notă Înainte să urmați instrucțiunile din acest articol, asigurați-vă că aveți o copiere de rezervă completă a bazei acoperire de date pe care aveți posibilitatea să restabiliți în cazul în care apare o problemă.

Metoda 1: Contul se presupune a fi un cont de profit și pierdere

Ca un cont de bilanț, acest cont va avea un început de echilibru după terminarea procesului de închidere la sfârșitul anului. Pentru a schimba contul într-un cont de profit și pierderi și a inversa echilibru începutul, urmați acești pași:
 1. Pe Carduri meniu, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Cont. În fereastra de intretinere de cont, tastați număr de cont în Cont câmp. Asigurați-vă că Tipul de înregistrare zona este setat la Bilanț contabil, apoi faceți clic pe Salvați. Tipul trebuie să fie tip bilanț contabil în acest moment astfel încât vom compensa soldul care a fost reportate și nu afectează RE cont acum.
 2. Utilizați una dintre următoarele metode, în funcție de dacă sunt înregistrați pentru multicurrency sau nu înregistrate:
  • Dacă sunteți înregistrat pentru managementul monetare în Microsoft Dynamics GP, urmați acești pași:
   1. Microsoft Dynamics GP, punctul de Instrumente de pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la program de instalare, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Multicurrency.
   2. În Menținerea istoriei zonă, faceți clic pentru a goli Cont de registrul generalcasetă de selectare.
  • Dacă nu sunteți înregistrat pentru Multicurrency Management, urmați acești pași:
   1. Utilizați una dintre următoarele metode pentru a deschide SQL Server:
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2005, faceți clic peÎncepe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server 2005, apoi faceți clic pe SQL Server Management Studio.
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2008, faceți clic peÎncepe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server 2008, apoi faceți clic pe SQL Server Management Studio.
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2008 R2, faceți clic peÎncepe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server 2008 R2, apoi faceți clic pe SQL Server Management Studio.
   2. Executați următoarea declarație baza acoperire de date de companie.
    UPDATE MC40000 SET MNSUMHST = 0
 3. Schimbare Menținerea istorieisetările în fereastra Parametrizare contabilitate deci nu păstrăm intrarea în jurnal real în anul anterior, ca vrem doar pentru a compensa BBF care a fost creat. Pentru a schimba setarea, urmați acești pași:
  1. Microsoft Dynamics GP, punctul de Instrumente de pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la program de instalare, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Contabilitate
  2. În Menținerea istoriei zonă, faceți clic pentru a goli Conturi casetă de selectare și Tranzacțiile casetă de selectare.
 4. În Permite zonă, faceți clic pentru a selecta De înregistrare la istoriecasetă de selectare. Ne-o dorim pentru a putea pentru a posta o intrare de jurnal compensare folosind o dată de anul anterior. Faceți clic peok.
 5. Redeschide perioada pentru exercițiul financiar anterior. Pentru aceasta, urmați acești pași.
  1. Microsoft Dynamics GP, punctul de Instrumente de pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la program de instalare, punct la Compania, apoi faceți clic pe Perioade fiscale.
  2. În fereastra Parametrizare perioade fiscale, asigurați-vă că perioada financiare pentru anul recent închise este deschis.
 6. Introduceți o intrare jurnal pentru a compensa soldul începutul incorecte. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Pe Tranzacțiile meniu, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Generale.
  2. În fereastra Intrări tranzacție, introduceți o tranzacție care inversează incorecte începutul soldul din contul de profit și pierdere.
  3. În Data tranzacțieiIntroduceți o dată care este în exercițiu financiar închis cum ar fi 12/31/201 x.

   De exemplu, în cazul în care contul de profit și pierdere are un sold de începutul debit incorect de 100.00 dolari, crea o tranzacție acel cont de profit și pierderi de credite pentru 100.00 dolari, și apoi debita contul de câștiguri nerepartizate pentru 100.00 dolari.
  4. Faceți clic pe Post. (Jurnalul de înregistrare generală trebuie să Arată intrarea enumerate de două ori.  Primul este pentru intrarea inițială, dar din cauza noastră de set?ri, noi nu va fi păstrarea că, și al doilea set este pentru intrarea BBF care vor compensa soldul.)

   Notă Tranzacția actualizări numai anul curent, pentru că Menținerea istoriei setări nu sunt activate.
 7. Schimbare Menținerea istorieisetările în fereastra Parametrizare contabilitate înapoi la cum au fost inițial. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Microsoft Dynamics GP, punctul deInstrumente de pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la program de instalare, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Contabilitate.
  2. În Menținerea istoriei zonă, faceți clic pentru a selecta Conturi casetă de selectare și Tranzacțiile casetă de selectare.
  3. Pentru a înregistra tranzacții de la istorie de tranzacție, faceți clic pentru a selecta De înregistrare la istorie casetă de selectare Permite. Dacă nu doriți să înregistrați tranzacții cu istoria de tranzacție, faceți clic pentru a goliți această casetă de selectare. Apoi, faceți clic pe ok.
 8. Utilizați una dintre următoarele metode pentru a schimba setarea Multicurrency înapoi la modul inițial era, în funcție de dacă utilizați multicurrency sau nu:
  • Dacă sunteți înregistrat pentru Multicurrency Management, urmați acești pași:
   1. În Microsoft Dynamics GP, pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la Instrumente de, punct la program de instalare, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Multicurrency.
   2. În Menținerea istoriei zonă, faceți clic pentru a selecta Cont de registrul general casetă de selectare.
  • Dacă nu sunteți înregistrat pentru Multicurrency Management, urmați acești pași:
   1. Utilizați una dintre următoarele metode pentru a deschide SQL Server:
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2000, faceți clic pe Începe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server, apoi faceți clic pe Query Analyzer.
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2005, faceți clic pe Începe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server 2005, apoi faceți clic pe SQL Server Management Studio.
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2008 sau R2, faceți clic peÎncepe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server 2008, apoi faceți clic pe SQL Server Management Studio.
   2. Executați următoarea declarație baza acoperire de date de companie.
    UPDATE MC40000 SET MNSUMHST = 1
 9. Du-te înapoi la perioada fiscală setup și a închide perioadă fiscală pentru anul anterior din nou.
 10. Acum, puteți verifica soldul pe contul GL este 0.00 dolari și apoi puteți să schimbați tipul contului de Profit și pierdere. Pentru aceasta,Carduri meniu, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Cont. În fereastra de intretinere de cont, tastați număr de cont în Cont câmp. În Tipul de înregistrare zonă, faceți clic pe Profit și pierdere, apoi faceți clic pe Salvați.

Metoda 2: Contul se presupune a fi un cont de bilanț

Ca un cont de profit și pierderi, acest cont nu va avea un început de echilibru după terminarea procesului de închidere la sfârșitul anului. Pentru a schimba contul un cont de bilanț și a crea echilibrul începutul, urmați acești pași:
 1. Pe Carduri meniu, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Cont. În fereastra de intretinere de cont, tastați număr de cont în Cont câmp. În Tipul de înregistrare zonă, faceți clic pe Bilanț contabil, apoi faceți clic pe Salvați. Selectați Bilanț contabil astfel încât intrarea de rectificare, care le face în pasul 6 mai târziu în această secțiune va corect actualizare începutul balanța pentru anul curent.
 2. Utilizați una dintre următoarele metode, în funcție de dacă utilizați multicurrency sau nu:
  • Dacă sunteți înregistrat pentru managementul monetare în Microsoft Dynamics GP, urmați acești pași:
   1. Microsoft Dynamics GP, punctul de Instrumente de pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la program de instalare, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Multicurrency.
   2. În Menținerea istoriei zonă, faceți clic pentru a goli Cont de registrul general casetă de selectare.
  • Dacă nu sunteți înregistrat pentru Multicurrency Management, urmați acești pași:
   1. Utilizați una dintre următoarele metode pentru a deschide Microsoft SQL Server:
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2000, faceți clic pe Începe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server, apoi faceți clic pe Query Analyzer.
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2005, faceți clic pe Începe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server 2005, apoi faceți clic pe SQL Server Management Studio.
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2008 sau R2, faceți clic peÎncepe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server 2008, apoi faceți clic pe SQL Server Management Studio.
   2. Executați următoarea declarație baza acoperire de date de companie.
    UPDATE MC40000 SET MNSUMHST = 0
 3. Schimbare Menținerea istorieisetările în fereastra Parametrizare contabilitate utilizând acești pași:
  1. Microsoft Dynamics GP, punctul de Instrumente de pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la program de instalare, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Contabilitate.
  2. În Menținerea istoriei zonă, faceți clic pentru a goli Conturi casetă de selectare și Tranzacțiile casetă de selectare.
 4. În Permite zonă, faceți clic pentru a selecta De înregistrare la istorie casetă de selectare și apoi faceți clic pe ok.
 5. Verificați dacă perioada fiscală este deschisă, astfel încât aveți posibilitatea să înregistrați pentru anul anterior. Pentru aceasta, urmați acești pași.
  1. Microsoft Dynamics GP, punctul de Instrumente de pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la program de instalare, punct la Compania, apoi faceți clic pe Perioade fiscale.
  2. În fereastra Parametrizare perioade fiscale, asigurați-vă că perioada financiare pentru anul recent închise este deschis.
 6. Introduceți o intrare jurnal pentru a crea un echilibru de început pentru cont. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Pe Tranzacțiile meniu, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Generale.
  2. În fereastra Intrări tranzacție, introduceți o tranzacție care creează echilibrul corect începutul cont de bilanț contabil.
  3. În Data tranzacției Introduceți o dată care este în exercițiu financiar închis.

   De exemplu, în cazul în care contul de bilan? ar trebui să aibă un debit începând de echilibru de 100.00 dolari, creați o tranzacție că credite cont de câștiguri nerepartizate 100.00 dolari și care creditează contul de bilan? pentru 100.00 dolari.
  4. Faceți clic pe Post.

   Notă Tranzacția actualizări numai anul curent, pentru că Menținerea istoriei setări nu sunt activate.
 7. Modifica?i setările să mențină istoricul din fereastra Parametrizare contabilitate înapoi la cum au fost inițial. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Microsoft Dynamics GP, punctul de Instrumente de pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la program de instalare, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Contabilitate.
  2. În Menținerea istoriei zonă, faceți clic pentru a selecta Conturi casetă de selectare și Tranzacțiile casetă de selectare.
  3. Pentru a înregistra tranzacții de la istorie de tranzacție, faceți clic pentru a selecta De înregistrare la istorie casetă de selectare Permite. Dacă nu doriți să înregistrați tranzacții cu istoria de tranzacție, faceți clic pentru a goliți această casetă de selectare. Apoi, faceți clic pe ok.
 8. Du-te înapoi la perioada fiscală setup și a închide perioadă fiscală pentru anul anterior din nou
 9. Utilizați una dintre următoarele metode pentru a schimba setarea Multicurrency înapoi la modul inițial era, în funcție de dacă utilizați multicurrency sau nu:
  • Dacă sunteți înregistrat pentru Multicurrency Management, urmați acești pași:
   1. Microsoft Dynamics GP, punctul de Instrumente de pe Microsoft Dynamics GP meniu, punct la program de instalare, punct la Financiare, apoi faceți clic pe Multicurrency.
   2. În Menținerea istoriei zonă, faceți clic pentru a selecta Cont de registrul general casetă de selectare.
  • Dacă nu sunteți înregistrat pentru Multicurrency Management, urmați acești pași:
   1. Utilizați una dintre următoarele metode pentru a deschide Microsoft SQL Server:
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2000, faceți clic pe Începe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server, apoi faceți clic pe Query Analyzer.
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2005, faceți clic pe Începe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server 2005, apoi faceți clic pe SQL Server Management Studio.
    • Dacă utilizați Microsoft SQL Server 2008 sau R2, faceți clic peÎncepe, punct la Toate programele, punct la Microsoft SQL Server 2008, apoi faceți clic pe SQL Server Management Studio.
   2. Executați următoarea declarație baza acoperire de date de companie.
    UPDATE MC40000 SET MNSUMHST = 1

Proprietă?i

ID articol: 864913 - Ultima examinare: 20 decembrie 2012 - Revizie: 0.1
Se aplică la:
 • Microsoft Dynamics GP 2013
 • Microsoft Dynamics GP 2010
 • Microsoft Dynamics GP 10.0
 • Microsoft Dynamics GP 9.0, când se utilizează cu:
  • General Ledger
Cuvinte cheie: 
kbmbssqlserver kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbmbsmigrate kbmt KB864913 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 864913

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com