Το μήνυμα λάθους "Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft αντιμετώπισε πρόβλημα" όταν προσπαθείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους των ρυθμίσεων πολιτικής ασφαλείας σε έναν ελεγκτή τομέα Windows Server 2003 από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 867783 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εάν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε τον Επεξεργαστή αντικειμένου πολιτικής ομάδας για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις πολιτικής ασφαλείας για τα αρχεία καταγραφής συμβάντων σε απομακρυσμένο ελεγκτή τομέα Microsoft Windows Server 2003, αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται. Ειδικότερα, όταν κάνετε διπλό κλικ τη ρύθμιση πολιτικής ασφαλείας για το αρχείο καταγραφής συμβάντων στον Επεξεργαστή αντικειμένου πολιτικής ομάδας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ για να επιλέξετε τοΠροσδιορισμός αυτής της ρύθμισης πολιτικήςτο πλαίσιο ελέγχου, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η Κονσόλα διαχείρισης της Microsoft αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί.

Λυπούμαστε για οποιαδήποτε αναστάτωση. Εάν βρισκόσαστε στο μέσο κάποιας εργασίας, οι πληροφορίες με τις οποίες εργαζόσαστε ενδέχεται να έχουν χαθεί.

Ενημερώστε τον υπεύθυνο της Microsoft για αυτό το πρόβλημα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτά τα συμπτώματα προκύπτουν όταν προσπαθείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους της πολιτικής ασφαλείας από έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows XP.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει στο εξής σενάριο:
 1. Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα εργαλεία διαχείρισης του Windows Server 2003 στον υπολογιστή σας που βασίζεται στα Windows XP.
 2. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο Sceregvl.inf, ακολουθώντας τις οδηγίες που περιγράφονται στα βήματα 1 έως 4 της ενότητας "Χρήση πολιτικής για τον ορισμό της εφαρμογής και του συστήματος καταγραφής ασφαλείας για έναν τομέα, τοποθεσία ή οργανωτική μονάδα στην υπηρεσία καταλόγου Active Directory" του ακόλουθου άρθρου της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  323076Με τον τρόπο ρύθμισης του αρχείου καταγραφής συμβάντων ασφαλείας τοπικά ή χρησιμοποιώντας πολιτική ομάδας στον Windows Server 2003
 3. Εκκίνηση του Active Directory Users and συμπληρωματικό πρόγραμμα υπολογιστών και, στη συνέχεια, ανοίξτε το αντικείμενο πολιτικής ομάδας που θέλετε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους.
Σε αυτήν την περίπτωση, τα Windows XP χρησιμοποιούν ένα λανθασμένο μητρώο τύπου για την επεξεργασία της λειτουργίας.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες για το Service Pack

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το τελευταίο Service Pack για τα Microsoft Windows XP. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
322389τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack των Windows XP

Πληροφορίες άμεσης επιδιόρθωσης

Είναι διαθέσιμη μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση από τη Microsoft, αλλά προορίζεται μόνο για τη διόρθωση του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα στα οποία εμφανίζεται αυτό το συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση ενδέχεται να υποβληθεί σε πρόσθετο έλεγχο. Επομένως, εάν αυτό το ζήτημα δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα, σας συνιστούμε να περιμένετε έως το επόμενο Αγγλικά που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Για την άμεση επίλυση αυτού του ζητήματος, επικοινωνήστε με τις Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης της Microsoft (Microsoft Product Support Services) για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα με αριθμούς τηλεφώνου των Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης της Microsoft (Microsoft Product Support Services), καθώς και για πληροφορίες που αφορούν το κόστος υποστήριξης, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support
ΣΗΜΕΙΩΣΗΣε ειδικές περιπτώσεις, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημα, ενδέχεται να μην ισχύσουν οι χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση, θα ισχύσουν οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση απαιτεί το Windows XP Service Pack 1 (SP1).

Πληροφορίες αντικατάστασης άμεσης επιδιόρθωσης

Αυτή η επείγουσα επιδιόρθωση δεν αντικαθιστά άλλες επείγουσες επιδιορθώσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η αγγλική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα αρχεία αυτά αναφέρονται σε συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, αυτές μετατρέπονται στην τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε τηνΖώνη ώραςκαρτέλα στο εργαλείο "ημερομηνία και ώρα" στον πίνακα ελέγχου.
WINDOWS XP
Date     Time  Version     Size  File name
--------------------------------------------------------
29-Jun-2004 03:35 5.1.2600.1548 545,792 Wsecedit.dll 
Windows XP, έκδοση 64-bit
Date     Time  Version      Size  File name
-----------------------------------------------------------------
29-Jun-2004 03:40 5.1.2600.1548 1,475,584 Wsecedit.dll IA-64

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην ενότητα "Ισχύει για".Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε πρώτη φορά στο Service Pack 2 των Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βασική ορολογία που χρησιμοποιείται για την περιγραφή των ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
824684Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερώσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 867783 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbhotfixserver atdownload kbwinxpsp2fix kbwinxppresp2fix kbfix kbbug kbmt KB867783 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:867783

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com