MS04-025: Összesítő biztonsági frissítés az Internet Explorer programhoz

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 867801 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft közzétette az MS04-025. számú biztonsági közleményt, amely tartalmazza a biztonsági frissítésre vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót, ideértve a javításba foglalt fájlok adatait és a telepítési lehetőségek leírását. A biztonsági közlemény teljes szövegét a Microsoft következő webhelyén olvashatja:
http://www.microsoft.com/hun/biztonsag/MS04-025.mspx


További információt a Windows XP legfrissebb szervizcsomagjáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése

További információ

Ismert problémák

 • Lehetséges, hogy ez a frissítés nem tartalmazza a Microsoft Internet Explorer összes, a 832894-es számú (MS04-004) biztonsági frissítése óta kiadott gyorsjavítását. A 832894. számú biztonsági frissítésről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  832894 MS04-004: Összesítő biztonsági frissítés az Internet Explorer programhoz
  Amennyiben a 832894. számú (MS04-004) biztonsági frissítés kiadása óta gyorsjavításokat kapott a Microsofttól vagy a támogatási szolgáltatótól, olvassa el az MS04-025. számú biztonsági közlemény gyakori kérdéseket tartalmazó szakaszát annak érdekében, hogy megtudja, miként befolyásolja a frissítés az operációs rendszer működését. Ha egy, a 867801. számú biztonsági frissítésben nem szereplő Internet Explorer-gyorsjavításra van szüksége, telepítse a 871260. számú összesítő frissítőcsomagot. A 871260. összegző frissítőcsomagról további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  871260 Az Internet Explorer programhoz összegző frissítőcsomag áll rendelkezésre
  További információt a Microsoft szoftverfrissítésekkel kapcsolatos terminológiájáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkeiben talál a cikkek számára kattintva:
  824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása
  Megjegyzés:
  • Szüksége lehet egy olyan Internet Explorer-gyorsjavításra, amely nem tartalmazza az Mshtml.dll vagy az Shlwapi.dll fájlt. Amennyiben a gyorsjavítás a 832894. számú (MS04-004) biztonsági frissítés kiadása után készült, lehetősége van a 867801. számú (MS04-025) biztonsági frissítés telepítését követően újratelepíteni a 832894. számú (MS04-004) biztonsági frissítés után készült gyorsjavítást.
  • Ha nem biztos benne, hogy szüksége van-e olyan Internet Explorer-gyorsjavítás telepítésére, amelyet ez a biztonsági frissítés nem tartalmaz, akkor telepítse a 867801-es biztonsági frissítést. Amennyiben a 867801-es frissítés telepítését követően hiányzó gyorsjavításra visszavezethető problémákat tapasztal, telepítse a 871260-as összegző frissítőcsomagot.
 • Ez a biztonsági frissítés további korlátozásokat ad hozzá az Internet Explorer tartományok közötti biztonsági modelljéhez. Ha olyan Internet Explorer-alapú kódot fejleszt, amelyet ezek a változások érintenek, javasoljuk hogy tanulmányozza az adott termék biztonsági szempontjait és vizsgálja meg, hogy az Internet Explorer-alapú kódban milyen módosításokat kell végeznie a változások megkerülése érdekében. További információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  875345 Biztonsági frissítés, amely további korlátozásokat ad hozzá az Internet Explorer által használt tartományok közötti biztonsági modellhez
 • Amennyiben telepítve van a 840309-es gyorsjavítás, a 867801-es biztonsági frissítés telepítését követően helyrehozhatatlan hibákat észlelhet a Windows Intéző (Explorer.exe) programban. A 840309. számú gyorsjavításról és a probléma megkerülésének lépéseiről további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
  840309 Windows XP operációs rendszerben a hálózati megosztáson található Dokumentumok mappa a Windows Intézőből való tallózása várhatónál hosszabb időt vesz igénybe

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 867801 - Utolsó ellenőrzés: 2006. április 6. - Verziószám: 4.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Internet Explorer 5.0
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
Kulcsszavak: 
kbbug kbfix kbsecvulnerability kbqfe kbsecurity kbwinnt400presp7fix kbwinxpsp2fix kbsecbulletin kbwinxppresp2fix kbwin2000presp5fix kbwinserv2003presp1fix atdownload KB867801
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com