Τρόπος απόκτησης του τελευταίου service pack του Microsoft Project Server 2002

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 867830 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Τα service pack του Microsoft Project Server 2002 παρέχει το τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις για το Microsoft Project Server 2002. Τα Service Pack περιέχουν ασφαλείας βελτιώσεις και βελτιώσεις στη σταθερότητα και τις επιδόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Το Microsoft Project Server 2002 Service Pack 1 (SP1)

Ημερομηνία έκδοσης:, 23 Μαρτίου 2004

Το Microsoft Project Server 2002 SP1 μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε επίπεδο του Microsoft Project Server 2002 και δεν απαιτεί κανένα παλαιότερες service pack είναι η εγκατάσταση.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψη του Project Server 2002 Service Pack 1 και για να προβάλετε μια λίστα των ενημερώσεων κώδικα του Service pack, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Microsoft (Knowledge Base):
830240Περιγραφή του Microsoft Project Server 2002 Service Pack 1
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψη του τελευταίου service pack του Microsoft Project 2002, κάντε κλικ στην παρακάτω αριθμό άρθρου για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
867829Τρόπος απόκτησης του τελευταίου Service Pack του Microsoft Project 2002

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 867830 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Project Server 2002
Λέξεις-κλειδιά: 
atdownload kbdownload kbinfo kbmt KB867830 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:867830

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com