Cum se obține ultimul pachet de service Microsoft Project Server 2002

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 867830 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Pachete de servicii Microsoft Project Server 2002 oferi cele mai recente actualizări pentru Microsoft Project Server 2002. Pachete de service conține securitate enhancements și improvements înăuntru stabilitate și performanță.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Microsoft Project Server 2002 Service Pack 1 (SP1)

Data lansării: 23 martie 2004

Microsoft Project Server 2002 SP1 poate fi instalat pe orice nivel de Microsoft Project Server 2002 și does nu a cere orice mai devreme pachete de service să fie instalat.

Pentru informații suplimentare despre modul de Descărcați Project Server 2002 Service Pack 1 și pentru a vizualiza o listă de remedieri în pachet de servicii, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
830240Descrierea Microsoft Project Server 2002 Service Pack 1
Pentru informații suplimentare despre modul de obțineți cele mai recente Microsoft Project 2002 service pack, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
867829Cum se obține cel mai recent Microsoft Project 2002 Service Pack

Proprietă?i

ID articol: 867830 - Ultima examinare: 29 septembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Project Server 2002
Cuvinte cheie: 
atdownload kbdownload kbinfo kbmt KB867830 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:867830

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com