Έγγραφα του Office 2007 Office 2003 και το άνοιγμα μόνο για ανάγνωση στον Internet Explorer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 870853 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ανοίγετε ένα έγγραφο του Microsoft Office 2003 ή ένα έγγραφο του Microsoft Office 2007 στον Microsoft Internet Explorer, το έγγραφο ανοίγει με δικαιώματα μόνο για ανάγνωση και δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο έγγραφο.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται σε αλλά δεν περιορίζονται στα ακόλουθα σενάρια:
 • Κάντε κλικ στην υπερ-σύνδεση σε ένα έγγραφο του Office και είναι η υπερ-σύνδεση από άλλο έγγραφο του Office.
 • Κάντε κλικ στην υπερ-σύνδεση σε ένα έγγραφο του Office και είναι η υπερ-σύνδεση από ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το μήνυμα.
 • Κάντε κλικ στην υπερ-σύνδεση σε ένα έγγραφο του Office και είναι η υπερ-σύνδεση από μια τοποθεσία του Microsoft SharePoint Services ή μια τοποθεσία Microsoft Office SharePoint Portal Server.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για τοποθεσίες που δεν βρίσκονται σε ένα διακομιστή του SharePoint για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, έτσι ώστε το άνοιγμα των εγγράφων που είναι στο Internet ή τοπικού intranet ασφαλείς ζώνες του Internet Explorer με δικαιώματα ανάγνωσης/εγγραφής, πρέπει να προσθέσετε το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
 • Για το Office XP
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Common\Internet\OpenDocumentsReadWriteWhileBrowsing = 1
 • Για το Office 2003
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Common\Internet\OpenDocumentsReadWriteWhileBrowsing = 1
 • Για το σύστημα Office 2007
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Common\Internet\OpenDocumentsReadWriteWhileBrowsing = 1
Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για εσάς, επισκεφθείτε το "Αυτόματη επίλυση"ενότητα. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε το "Επιδιόρθωση μόνος μου"ενότητα.

Αυτόματη επίλυσηΓια να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στην επιλογή του Επιδιόρθωση κουμπί ή τη σύνδεση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση Στο Λήψη αρχείων παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα του Επιδιόρθωση ο οδηγός.


Διορθώστε το πρόβλημα
Microsoft Fix it 50696

Σημειώσεις
 • Πακέτου επίλυσης, θα έχει καμία επίδραση όταν ανοίγετε έγγραφα και υπερ-συνδέσεις από μια τοποθεσία του Microsoft SharePoint Services ή μια τοποθεσία Microsoft Office SharePoint Portal Server.
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί επίσης για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση, το διάλυμα σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD και στη συνέχεια να το εκτελέσετε στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επέλυσε το πρόβλημα;"ενότητα.Επιδιόρθωση μόνος μου

Ακολουθήστε τα εξής βήματα.

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Σημαντικό Τα παρακάτω βήματα θα έχει καμία επίδραση όταν ανοίγετε έγγραφα και υπερ-συνδέσεις από μια τοποθεσία του Microsoft SharePoint Services ή μια τοποθεσία Microsoft Office SharePoint Portal Server.
 1. Κλείστε όλα τα προγράμματα του Office Office 2003 και 2007 που εκτελούνται.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Regedit Στο Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ OK.
 3. Εντοπίστε και κάντε δεξιό κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\version_number> \Common\Internet

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σε αυτό το δευτερεύον κλειδί <version_number> αντιστοιχεί 10.0, 11.0 ή 12.0 για τη συγκεκριμένη έκδοση του Office που είναι εγκατεστημένη. Πρέπει να δημιουργήσετε το κλειδί μητρώου στο δέντρο HKEY_CURRENT_USER. Την ίδια ρύθμιση κάτω από το δέντρο HKEY_LOCAL_MACHINE έχει καμία επίδραση.</version_number>
 4. Στην Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Η τιμή DWORD.
 5. Τύπος OpenDocumentsReadWriteWhileBrowsing, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 6. Κάντε δεξιό κλικ OpenDocumentsReadWriteWhileBrowsing, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τροποποίηση.
 7. Με το Η τιμή δεδομένων πλαίσιο, πληκτρολογήστε 1, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 8. Από το Το αρχείο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος Για να κλείσετε τον Επεξεργαστή μητρώου.

Επέλυσε το πρόβλημα;

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη συμπεριφορά στο Microsoft Office XP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
867838Έγγραφο του Office XP σε ένα SharePoint Team Services από βιβλιοθήκη εγγράφων Microsoft ανοίγει ως μόνο για ανάγνωση στον Internet Explorer

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 870853 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003
 • Microsoft Windows SharePoint Services
 • Microsoft Office Publisher 2003
 • Microsoft Office Small Business Edition 2003
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Ultimate 2007
Λέξεις-κλειδιά: 
kbvistasp1fix kbprb kbfixme kbmsifixme kbmt KB870853 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:870853

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com